dilluns, 6 de març del 2017

UE SANTS 2 - 2 CF LLORET

Fan suar al Sants

Empat (2-2) del CF Lloret a domicili, davant de la UE Sants, en la jornada 23 de la Primera Catalana. Els lloretencs no van poder administrar l’avantatge momentani de 0-2, fabricat amb els gols d’Álex “Peti” (11’) i Roger Mora (46’), i van acabar cedint la igualada en un partit molt disputat que deixa l’equip en una còmoda sisena plaça, amb la vista posada en els llocs capdavanters de la classificació.

Cada inici temporada, els entrenadors fan un repàs general al calendari, centrant l’atenció en els camps que han de visitar al llarg de la competició. Segurament, si li haguéssim preguntat a Edu Urdiales per els 5 que considerava més complicats, hagués respost que un d’ells és, sense dubte, el Camp de l’Energia. Les estadístiques així ho corroboren. En aquest curs, només hi ha un equip que ha pogut endur-se el triomf d’aquestes instal·lacions. Va ser el Martinenc, però el Lloret es va quedar molt a prop. Durant més de 40 minuts, els lloretencs van dominar en el marcador i van provocar que el Sants, un dels equips que té per objectiu l’ascens de categoria, hagués de treballar de valent per poder rescatar un punt davant de la seva afició.

El partit va arribar al descans amb un 0-1 momentani favorable al Lloret, però va poder acabar amb un marcador molt més gran per als dos conjunts. Es van poder veure moltes ocasions de gol. En el minut 11, Peti, en un magistral llançament de falta, va introduir la pilota per l’escaire, per aconseguir la primera diana del partit. En aquest primer temps, els barcelonins van disposar d’un penal que van enviar al travesser. El segon temps va començar de la millor manera possible pels d’Edu Urdiales, amb un gol en només 5 segons. L’autor va ser Roger Mora, amb un xut potent i col·locat que va sorprendre tothom. Però els selvatans no van poder sumar els tres punts perquè els rivals van aconseguir empatar, aprofitant diferents errades defensives. L’1-2 va ser obra de Marc Franco, en el minut 51. A partir d’aquí, el Lloret es va tancar, intentant aprofitar jugades al contraatac. L’empat del Sants va arribar en el 82’, per mitjà de Sergio Navarro, que va enviar la pilota al fons de la porteria de Tuscà en una acció de córner en què els lloretencs van permetre fins a tres rematades del contrari.

L’equip acaba la jornada en el sisè lloc, amb 35 punts. El pròxim diumenge, nou desplaçament. En aquesta ocasió serà al camp del Masnou, per jugar a partir de les 12.00 h.

UE Sants: Morgade, Fàbrega, Gómez, Lage, Franco, Hernández, Navarro, Fabregat (Coronado, 75’), Borrull (Crivillés, 64’), Cura i Mulero

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Aniol, Puntí; Majó, Romero, Adrián (Narcís, 51’), Peti (Carlos, 64’); Riky (Poderoso, 78’) i Mora (Abder, 75’)

Gols: 0-1 Peti (11’), 0-2 Mora (46’), 1-2 Franco (51’) i 2-2 Navarro (82’)

Àrbitre: Panero Cerezo (Granollers). T.G.: als locals Fàbrega i Mulero, i als visitants Majó, Adrián, Aparicio i Mora.

Incidències: Jornada 23 de la Primera Catalana. Camp de Futbol de l’Energia (Barcelona).