dilluns, 13 de febrer del 2017

UE AVIÀ 2 - 2 CF LLORET

La maledicció d’Avià

Empat (2-2) del CF Lloret, a domicili, contra la UE Avià, en la jornada 21 de la Primera Catalana. Els lloretencs van haver d’igualar el partit en dues ocasions, amb els gols d’Adrián Expósito (34’) i Juanpi Galarza (87’), després de les dianes de Miquel Poveda (26’) i Antonio Liria, de penal (72’), i van perdonar en els temps afegit el que hauria pogut suposar el primer triomf del Lloret d’Edu Urdiales a avianès.

En la temporada 2010/2011, el Primer Equip del CF Lloret va aconseguir l’ascens a la Primera Catalana amb Urdiales com a entrenador. En total, han estat 6 visites al camp de l’Avià i en cap d’elles s’ha pogut aconseguir el triomf. Aquest passat dissabte, els lloretencs van estar a punt de trencar la particular maledicció en el Municipal Alfons Gonfaus, però l’encert de cara a porteria i diferents errades puntuals van impedir aconseguir la fita. Va ser un duel amb intercanvi de cops en sobre un terreny de joc que no va presentar les millors condicions per a la pràctica del futbol.

Els primers 25 minuts van ser de domini local. L’Avià va dur el pes del partit i va gener diferents ocasions del gol. En el 26’, una errada del Lloret va propiciar un contraatac que va acabar en el primer gol de la tarda pels avianesos. Va ser obra de Miquel Poveda, en segona instància, després d’una primera aturada de Jordi Tuscà. A partir d’aquí, els d’Edu Urdiales van agafar més protagonisme i van aconseguir l’empat, en el 34’, per mitjà d’Adrián Expósito, que va rematada en carrera, al fons de la xarxa, una bona centrada de Riky. En el segon temps, l’Avià va tornar a comptar amb bons minuts de futbol davant d’un Lloret que va defensar prop de la seva àrea per sortir ràpid al contraatac. En el minut 72, va arribar el 2-1. Va ser en un penal que va transformar Antonio Liria. En el tram final, els lloretencs van buscar amb insistència la porteria rival i van trobar l’empat en el 87’, en una perfecta rematada de cap de Juanpi Galarza, després d’una assistència d’Abder. El Lloret, en els últims instants, va poder endur-se els tres punts, en una acció en què Roger Mora es va quedar sol davant del porter rival.

L’equip suma un punt i es manté en el sisè lloc, amb 36. La pròxima jornada, derbi gironí, a casa, contra el Girona “B”. Serà dissabte, a les 16.00 h.

UE Avià: Porcel, Lariño (Guijarro, 71’), Liria, Torres, Gorrea, López (Martínez, 78’), Ruiz, Poveda (Morell, 84’), Claret, Pintó i Delgado

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Aniol, Puntí (Juanpi, 82’); Majó, Romero, Peti (Carlos, 46’), Adrián (Mora, 71’); Riky (Abder, 82’) i Narcís (Chino, 89’)

Gols: 1-0 Poveda (26’), 1-1 Adrián (34’), 2-1 Liria (p.) (72’) i 2-2 Juanpi (87’)

Àrbitre: Mas López. T.G.: als locals Torres, Ruiz, Porcel i Poveda, i als visitants Romero, Riky, Puntí i Juanpi.

Incidències: Jornada 21 de la Primera Catalana. Camp Municipal Alfons Gonfaus (Avià).