dilluns, 6 de febrer del 2017

CF LLORET 0 - 1 FC ANDORRA


L’Andorra sua per trencar la ratxa del Lloret

Primera derrota del CF Lloret com a local. Va ser davant del FC Andorra, en la jornada 20 de la Primera Catalana. Un gol del visitant Marc Pujol (20’), en un magistral llançament de falta directa, va deixar els lloretencs sense punts, tot i gaudir de bones ocasions de gol en un segon temps en què els andorrans van patir l’expulsió de Víctor Moreira, per doble groga.

Tarda d’aquelles en què el temps corre massa ràpid. Ho va fer per dos motius, el primer, perquè el Lloret anava per darrere en el marcador i, el segon, perquè el públic s’ho va passar d’allò més bé. Va ser un duel entre dos equips que, amb diferents potencials, van exhibir un joc de qualitat. Els lloretencs, per la seva part, ho van fer sense cap tipus de complexos i amb la convicció de què podien esgarrapar un triomf davant d’un Andorra que només ha perdut, fins ara, dos partits lluny del seu estadi.

Amb quatre ocasions molt clares de gol pel Lloret en els primers 8 minuts. D’aquesta manera va començar el partit. Els homes d’Edu Urdiales van imposar un fort ritme des de l’inici i l’Andorra va haver d’esperar un quart d’hora per aconseguir una bona situació sobre el terreny de joc. El solitari gol de la tarda, que va suposar el triomf pels andorrans, va arribar en el minut 20, obra de Marc Pujol, que va trobar l’escaire dret de la porteria de Jordi Tuscà en un magistral llançament de falta directa. A partir d’aquí, es van equilibrar les forces, amb un joc molt igualat. En el segon temps, els lloretencs van comptar amb més possessió. La jugada clau va arribar en el minut 72, amb l’expulsió del visitant Moreira. Amb superioritat numèrica, el Lloret va ser l’únic dominador i van protagonitzar múltiples arribades a l’àrea rival, però sense encert en els darrers metres. L’oportunitat més clara va arribar en una falta directa de Carlos Gómez, que es va estavellar en el pal, per a desesperació dels locals, que van veure desaprofitada una gran ocasió per restar punts a un dels màxims candidats a l’ascens de categoria.

L'equip és sisè amb 30 punts. La pròxima jornada, desplaçament al camp de l'Avià. Serà dissabte vinent, a les 16.00 h. 

CF Lloret: Tuscà; Jordi Valls (Peti, 46’), Raúl Calvo, Aniol, Puntí (Mora, 79’); Majó (Adrián, 55’), Romero, Aparicio, Carlos; Riky i Narcís (Chino, 55’)

FC Andorra: Pol, Martínez, Sánchez, Pujol (Aguilar, 89’), Ferrer, Clemente (Moñino, 47’), Betriu (Moreno, 66’), García, Ezquer (Espinosa, 66’), Moreira i Pedrós

Gol: 0-1 Pujol (20’)

Àrbitre: Sánchez Pin. T.G.: al local Narcís, i als visitants Pujol, Espinosa, Pedrós i García, a més de l’entrenador de l’Andorra, Emili Vicente. T.V.: expulsat, per doble amonestació, el visitant Moreira (72’).

Incidències: Jornada 20 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).