dilluns, 20 de febrer del 2017

CF LLORET 1 - 0 GIRONA FC "B"


Gusmani torna per la porta gran

Victòria del CF Lloret (1-0) davant del Girona FC “B”, en el derbi gironí de la Primera Catalana, que arribava a la seva jornada 22. Els homes d’Edu Urdiales van competir el partit en tot moment, mostrant-se forts en defensa, i van aconseguir els tres punts en l’últim instant, gràcies a una diana de Gusmani Sanneh, que ha tornat a l’entitat després d’uns mesos d’inactivitat.

Si el Lloret té, ara mateix, a les seves files un jugador especialista a fer gols al Girona “B”, aquest és Gusmani. Ja va perforar la porteria gironina en la primera volta i, ara, en la segona, ho ha tornat a fer. De fet, són, de moment, els dos únics gols que ha aconseguit el davanter lloretenc. Gusmani ha tornat, després de solucionar les seves incompatibilitats horàries per motius laborals, i ho ha fet de la millor manera possible, aprofitant al màxim els seus minuts per donar un triomf al Lloret, que torna a mirar a la part alta del campionat i aconsegueix un marge molt ampli respecte de la zona de perill. Va ser en un partit que va acabar d’una manera molt diferent del de la primera volta del campionat, en la desfeta a Sant Ponç.

Va ser un partit amb poques ocasions de gol per part dels dos equips i on es va prioritzar l’aspecte defensiu i el bon ordre tàctic. En els primers 15 minuts, el Girona “B” va comptar amb més protagonisme però, a mesura que van anar passant les accions, el joc es va igualar. L’opció més clara de gol pels lloretencs, en el primer temps, va ser un xut al pal de Xavi Aparicio. A la represa, el Lloret va sortir amb més força i els canvis van donar aire fresc a l’equip que, tot i no disposar d’ocasions clares de gol, va buscar amb insistència l’àrea contrària. El definitiu 1-0, que va donar el triomf als lloretencs, va arribar en el temps afegit. Una conducció de Peti va acabar amb una passada a l’espai que va aprofitar, amb un gran poder físic, Gusmani, que va enviar la pilota al fons de la xarxa després de desfer-se del porter rival.

Amb aquests tres punts, el Lloret ja en suma 34, en el sisè lloc de la classificació. La pròxima jornada serà diumenge, 5 de març, a les 12.00 h. Els homes d’Edu Urdiales visitaran el camp de la UE Sants.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Aniol, Puntí (Juanpi, 46’); Chino (Majó, 46’), Romero, Carlos (Abder, 84’), Adrián (Peti, 71’); Riky i Narcís (Gusmani, 71’)

Girona FC “B”: Lizak, Sotto (Fernández, 61’), Garcia, Al Rawahi, López, Jakkal, Barry (Soler, 81’), Bech, Gyabaa, Hervias (Gbizie, 71’) i Traore (Pimentel, 71’)

Gol: 1-0 Gusmani (89’)

Àrbitre: García Gómez. T.G.: als locals Adrián, Peti, Gusmani i Majó, i als visitants Jakkal i Sotto.

Incidències: Jornada 22 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.