dilluns, 9 de gener del 2017

CF MOLLET 1 - 0 CF LLORET


La manca d’encert torna a passar factura



El CF Lloret estrena l’any 2017 amb una derrota per la mínima (1-0) a Mollet del Vallès. Els lloretencs van gaudir de diferents oportunitats de gol, però la falta de punteria els va deixar sense cap punt, després d’encaixar la diana de la derrota en el minut 40, obra del local Òscar Casado.

El Camp Municipal Germans Gonzalvo continua sent un terreny complicat pel CF Lloret. Aquest diumenge, tot i gaudir de protagonisme en les accions ofensives, els homes d’Edu Urdiales no van poder tornar amb cap resultat positiu. A més, es va patir l’expulsió d’Edu Poderoso, que no podrà jugar la pròxima jornada. Les victòries com a visitants es continuen resistint. L’equip lloretenc només ha guanyat un partit fora, el de la primera volta a Manresa. La resta, 2 empats i 5 derrotes. És per aquest motiu que, pel 2017, l’assignatura pendent és millorar la dinàmica lluny de Lloret de Mar. Per contra, serà important mantenir els bons resultats com a local (5 victòries i 3 empats). De fet, fins al moment, cap equip ha estat capaç de guanyar en el Camp Municipal d’Esports.

El Lloret va comptar amb el domini més gran del joc i, en defensa, es va mostrar sòlid, tallant gran part dels atacs del Mollet. Narcís Caballero, en una vaselina que es va estavellar en el pal, va tenir l’acció més clara pels lloretencs en la primera meitat. Però no va ser l’única. Roger, en un mà a mà amb el porter, Riky, en un xut massa creuat, i Bader i Aparició, amb  noves ocasions, van poder desnivellar la balança del costat visitant. Malauradament, l’únic gol del partit va arribar del bàndol local. Va ser en el minut 40, en una xilena d’Òscar Casado. En el segon temps, es va repetir la mateixa tònica, amb un Lloret que va buscar l’empat i que va disposar de la possessió. Adrián Expósito, en una acció individual, i Bader, en un xut llunyà, van poder fer la igualada. A poc pel final, el central Edu Poderoso va veure la targeta vermella, per una protesta al linier. Amb superioritat numèrica, el Mollet va comptar amb diverses accions ofensives, però Jordi Tuscà es va mostrar molt segur. En l’últim minut, els lloretencs van estar a punt d’empatar, en un córner servit per Carlos Gómez i rematat per Albert Puntí. La nota positiva del partit va ser el retorn de Marcos Chino, que va jugar el tram final després de prop de 10 mesos inactiu per culpa d’una lesió.  

Amb aquest resultat, l’equip baixa a la vuitena posició. La pròxima jornada, el Lloret rebrà la visita del líder de la Primera Catalana, la Unió Atlètica d’Horta. Serà dissabte, a les 16.00 h, en el Camp Municipal d’Esports.


CF Mollet: Flores, Arroyo, Solivellas, Parra, Sola (Navarro, 18’), Casado (Kasim, 70’), Masip, Montejo, Velasco, Pérez i Gómez (Castro, 80’)

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Poderoso, Puntí; Majó, Romero (Chino, 79’), Riky, Bader; Mora (Carlos, 61’) i Narcís (Adrián, 56’)

Gols: 1-0 Casado (40’)

Àrbitre: Llopart Carbó. T.G.: als locals Navarro, Solivellas, Montejo, Masip, Parra i Castro, i als visitants Raúl Calvo, Puntí i Bader. T.V.: expulsats, amb  vermella directa, el local Navarro (88’) i el visitant Poderoso (84’).

Incidències: Jornada 16 de la Primera Catalana. Camp Municipal Germans Gonzalvo (Mollet del Vallès).

(Imatges del partit: Joan Tura)