dilluns, 16 de gener del 2017

CF LLORET 1 - 1 UA HORTA


Una petita badada

Empat (1-1) del CF Lloret davant del líder de la Primera Catalana, la Unió Atlètica d’Horta. Els homes d’Edu Urdiales van estar per davant en el marcador des del minut 6, després d’un gol d’Albert Puntí (6’), però una acció de qualitat del visitant Sergi Arranz (83’) va impedir que els tres punts es quedessin a casa.

Si li dius a qualsevol jugador, a principi de temporada, si donaria per bo empatar davant del líder de la categoria, probablement et contestarien que sí. Potser, els més ambiciosos dubtarien, però en cap cas es podria considerar un resultat negatiu. En aquesta ocasió, però, el cos tècnic i la plantilla del CF Lloret van acabar el partit insatisfets. Especialment, van lamentar no haver tancat el partit amb un segon gol quan el contrari jugava amb un home menys. Al final, l’Horta, en una de les poques oportunitats de què va disposar el seu davanter, Sergi Arranz, màxim anotador de la categoria, va aconseguir endur-se un punt per seguir liderant la classificació.

El partit va estar molt igualat al llarg dels 90 minuts. Els lloretencs es van avançar en el marcador durant el tram inicial. Riky, en una falta lateral, va assistir Albert Puntí que, de cap, va fer el primer gol de la tarda en el minut 6. Amb el marcador a favor, el Lloret va saber plantar cara a un Horta que va començar a elaborar jugades ofensives. Tot i així, només va poder finalitzar amb perill una jugada, en un xut llunyà que va aturar Jordi Tuscà en dos temps. En el minut 37, jugada clau: falta de Reyes i segona targeta groga pel jugador barceloní, que va deixar als seus amb un home menys. A la represa, tot i que el Lloret jugava amb un home més, l’Horta va seguir obligant als locals a fer un gran esforç sobre el terreny de joc. Els homes d’Edu Urdiales van poder sentenciar el partit amb el 2-0 en diferents ocasions. L’opció més clara la va tenir Narcís, que es va quedar sol contra el porter rival i aquest li va guanyar la partida. En el 83’, Sergi Arranz va deixar glaçat el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar en una rematada d’esperó, després d’una centrada des de la banda esquerra, que va suposar el definitiu 1-1. Abans del final, hi va haver temps per dues accions polèmiques. La primera, l’expulsió de Xavi Aparicio, per doble groga, que deixarà ben desvestida la defensa del Lloret per a la pròxima jornada (Aparicio rebrà un partit de sanció, Raúl Calvo va veure la cinquena groga i Poderoso encara li queda una setmana de càstig). La segona, un penal sobre Peti que els lloretencs van reclamar però que el col·legiat vallesà, López Buendía, no es va decidir a assenyalar.  

L’equip acaba la primera volta amb 24 punts. La pròxima jornada, inici de la segona part del campionat. El Lloret rebrà el Manresa. Serà dissabte, a les 16.00 h, en el Camp Municipal d’Esports. 

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Aniol, Puntí; Majó, Romero, Bader (Narcís, 56’), Carlos (Mora, 56’); Riky (Abder, 89’) i Adrián (Peti, 82’)

UA Horta: Buetas, Grife (Amador, 66’), Reyes, Esteve, Jiménez (Torrent, 74’), Arranz, Lladó (Tejada, 82’), Imaz (Blasco, 66’), Vergés, Del Moral (Beguer, 56’) i Galeano

Gols: 1-0 Puntí (6’) i 1-1 Arranz (83’)

Àrbitre: López Buendia (Vallès). T.G.: al local Raúl Calvo i al visitant Esteve. T.V.: expulsats, amb doble groga, el visitant Reyes (37’) i el local Aparicio (87’), a més, va veure la targeta vermella el jugador Barry, de l’Horta, quan estava a la banqueta (59’).

Incidències: Jornada 17 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).