dilluns, 19 de desembre del 2016

CF LLORET 1 - 1 FC MARTINENC

Aniol ho desencalla

Empat (1-1) del CF Lloret davant del FC Martinenc, en l’última jornada de competició de l’any 2016. Els lloretencs, que van començar per darrera en el marcador des del minut 7, a causa d’un gol del visitant Adrián Ruiz, van rescatar un punt en el 79’, gràcies a una diana d’Aniol Ekai, en un partit en què Jordi Tuscà va ser un dels homes destacats, aturant un penal en el segon temps.

El Lloret marxa a les vacances de Nadal en un meritori quart lloc, fruit d’uns bons primers quatre mesos de competició. Ho fa, a més, sense conèixer la derrota com a local, malgrat que aquest passat dissabte es va veure per darrere en el marcador durant la major part de l’encontre. Aniol Ekai va poder establir l’empat en una de les moltes ocasions de què va disposar l’equip lloretenc durant la segona part. Va ser un partit, a més, marcat per les polèmiques decisions de l’àrbitre Masip Vidal. Concretament, els locals van demanar falta sobre el porter, Jordi Tuscà, en el primer gol del Martinenc, i van protestar el penal assenyalat a la represa, que es va encarregar d’aturar el mateix Tuscà.

El Martinenc, que comptava amb l’exjugador lloretenc Álex Lobo, va obrir el marcador en el minut 7. Adrián Ruiz va rematar al fons de la porteria una de les primeres accions ofensives del conjunt visitant. El primer temps va ser molt igualat i competit. Amb el resultat a favor, els barcelonins van tractar d’estar ben situats sobre el terreny de joc, deixant els mínims espais possibles, mentre que el Lloret, obligat a fer una passa endavant, va voler dur el pes del partit. Però la igualada no arribaria fins al minut 79. Abans, durant en el segon temps, el col·legiat Masip Vidal va decretar penal en contra dels interessos lloretencs. Però el Martinenc no va poder aprofitar la pena màxima i Jordi Tuscà va aturar el llançament. En aquesta segona part, els homes d’Edu Urdiales van ser els dominadors del joc i van poder salvar un punt gràcies a una rematada d’Aniol Ekai, a la sortida d’un córner. Els locals, minuts més tard, haurien pogut endur-se el partit en una acció de Bader.

L’equip acaba l’any en el quart lloc de la classificació, amb 23 punts. La pròxima jornada serà diumenge, 8 de gener del 2017. El Lloret jugarà al camp del Mollet, a les 12.00 h.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Aniol, Poderoso, Portavella; Majó, Romero, Carlos, Bader; Adrián i Peti

FC Martinenc: Espinet, Márquez, Vallejo, Lobo, Campos, Varese, Vicente, Antolinez, Garros, Ruiz i Grau

Gols: 0-1 Ruiz (7’) i 1-1 Aniol (79’)

Àrbitre: Masip Vidal. T.G.: als locals Aparicio i Aniol, i als visitants Garros, Grau i Campos. T.V.: expulsat, amb vermella directa, el preparador de porters del Lloret, Micky González.

Incidències: Jornada 15 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).