dilluns, 7 de novembre del 2016

UE TONA 0 - 0 CF LLORET


Només va faltar el gol

Empat sense gols (0-0) del CF Lloret al camp de la UE Tona, en la jornada 10 de la Primera Catalana. Els lloretencs, que acumulen 5 partits consecutius sense perdre, van poder marxar amb els tres punts però no van tenir encert de cara a porteria i, a més, van veure com l’àrbitre els anul·lava un gol de Riky per un dubtós fora de joc.

Segueixen passant les jornades i l’equip d’Edu Urdiales continua millorant les seves sensacions. Malgrat no aconseguir la victòria, el Lloret va protagonitzar, davant del Tona, un partit molt complet en el qual només va faltar l’encert de cara a gol. De fet, aquesta millora ajuda a fer que el conjunt selvatà sumi 5 jornades sense saber què és perdre, amb 3 victòries i 2 empats o, el què és el mateix, 11 punts de 15. El balanç és totalment positiu i fa que l’equip es mantingui en el tercer lloc de la classificació, a només 4 punts de l’Horta, el líder de la Primera Catalana.

De nou, la part defensiva va oferir una gran seguretat, cedint poques arribades als rivals. En atac, els lloretencs es van mostrar molt actius, especialment per bandes, però no van acabar d’encertar en els darrers metres. Al llarg dels 90 minuts de joc, la major part de la possessió va ser pel Lloret. Els homes d’Edu Urdiales van dur la iniciativa, amb jugades per banda que van acabar amb ocasions, durant el primer temps, de Xavi Aparicio i Abder. En aquest primer temps, a més, es va produir l’acció més polèmica del partit. Riky va superar el porter rival, Francesc Sánchez, però el col·legiat Gurrera Farnós va decidir anul·lar el joc per fora de joc, davant de les protestes dels visitants. A la represa, la tònica va ser la mateixa, amb un joc per bandes molt pronunciat, amb jugades d’Abder, Roger Mora i Àlex Portavella. Malauradament, cap de les ocasions es va definir de manera correcta i el marcador no es va moure. 

El Lloret és tercer, amb 18 punts. La pròxima jornada, l’equip rebrà la UE Vic. Serà dissabte vinent, a les 16.00 h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UE Tona: Sánchez, Franquesa, Vestit, Margenet (Roca, 86’), Serrajordia (Vilaregut, 60’), Mendoza, Muntada, Tuneu, Salarich (Matas, 72’), Nsue i Juvateny

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Poderoso, Juanpi; Majó, Riky, Roger (Portavella, 74’), Abder; Adrián (Romero, 74’) i Narcís (Peti, 66’)

Àrbitre: Gurrera Farnós. T.G.: als locals Nsue i Franquesa, i als visitants Abder, Narcís, Riky i Juanpi, a més de dos membres del cos tècnic del Lloret, Pere Gónzalez (segon entrenador) i Miky González (preparador de porters). T.V.: expulsat, per doble amonestació, el local Juvateny (89’).

Incidències: Jornada 10 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Tona).