dilluns, 28 de novembre del 2016

CF LLORET 4 - 0 FP HERMES

Com motos

Golejada del CF Lloret (4-0) davant de la Fundació Hermes, en la jornada 13 de la Primera Catalana. L’equip d’Edu Urdiales va sumar tres punts més amb dos gols de Peti (25’ i 48’), Josep Maria Majó (37’) i Carlos Gómez (38’) per mantenir-se imbatut com a local davant del millor visitant de la categoria, en un partit de molta intensitat i amb un alt ritme.

El Lloret segueix sense saber què és perdre a casa després de 13 jornades. Davant de la Fundació Hermes, en un diumenge festiu per l’acte de presentació dels equips de l’entitat, els lloretencs van oferir un partit ple de ritme, intensitat i gols. De fet, amb el 4-0, l’equip va trencar amb la mala ratxa golejadora, que el feien acumular 3 encontres seguits sense fer gol. A banda del bon joc que va portar l’equip a sumar els tres punts davant del conjunt que més punts havia aconseguit, fins ara, com a visitant, s’ha de destacar el bon moment físic pel que passa el Lloret. Aquest diumenge, lloretencs i barcelonins van començar amb una alta intensitat però només els locals van ser capaços de mantenir-la fins al final.

Com diem, la primera part va estar marcada pel fort ritme que van voler imposar els dos conjunts. Però qui més encert va tenir va ser el conjunt local, que va aconseguir marxar al descans amb el partit sentenciat. El primer gol de la tarda va arribar en el minut 25. Adrián Expósito, des de la frontal, va enviar una pilota al pal i Peti, molt atent en el rebuig, va superar el porter rival per establir l’1-0 momentani. El segon va arribar a pilota aturada (36’). Josep Maria Majó, en una perfecta rematada de cap en un córner servir per Carlos Gómez, va firmar el seu primer gol de la temporada. Però el Lloret volia més i, un minut més tard, es va trobar amb el 3-0 amb què es va arribar al descans. L’autor va ser Carlos, que va finalitzar un contraatac local. A la represa, l’alta intensitat dels lloretencs va seguir i el definitiu 4-0 es va produir quan només s’havien jugat 3 minuts. Peti, de nou, va perforar la porteria rival després d’una jugada combinada que es va iniciar des de la zona defensiva. A partir d’aquí, l’equip d’Edu Urdiales va seguir fent mal al contraatac però sense encert en les rematades finals. La Fundació Hermes, per la seva part, només va comptar amb una acció destacada de perill, en una acció en que la pilota va tocar en el pal, primer, i en el travesser, després.

L’equip acaba la jornada en el tercer lloc de la classificació, amb 22 punts. El pròxim cap de setmana s’aturarà la competició. El Lloret tornarà a jugar el diumenge 11 de desembre, en el derbi gironí, davant de la UE Llagostera “B”, a domicili.

CF Lloret: Tuscà; Juanpi, Raúl Calvo, Poderoso, Puntí (Jordi Valls, 75’); Majó, Romero (Aniol, 61’), Aparicio, Carlos (Portavella, 69’); Adrián (Chino, 75’) i Peti (Mora, 61’)

FP Hermes: Pérez, Chekkor (Basagaña, 65’), Cifuentes, Llorca, Mballo (Vergés, 46’), Garrido, Abou, Gallego, Pozzo (Montalvo, 46’), García (Ortiz, 46’) i El Kegiri (Franco, 65’)

Gols: 1-0 Peti (25’), 2-0 Majó (37’), 3-0 Carlos (38’) i 4-0 Peti (48’)

Àrbitre: Álvarez Ubric. T.G.: als locals Romero i Majó.

Incidències: Jornada 13 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar). Abans del partit es va realitzar l’acte de presentació dels equips del CF Lloret.