dilluns, 14 de novembre del 2016

CF LLORET 0 - 0 UE VIC


Empat a tot

Empat sense gols (0-0) del CF Lloret davant de la UE Vic, en l’onzena jornada del campionat de la Primera Catalana. Lloretencs i vigatans es van repartir els punts en un partit marcat per la igualtat, en què tots dos conjunts van poder endur-se el triomf amb diferents moments de domini.

El Lloret volia fer bo l’empat del passat cap de setmana a Tona amb una nova victòria com a local, però no va poder ser. Recordem que els lloretencs venien de sumar 3 triomfs en les 3 darreres cites disputades en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. La ratxa no es va poder allargar però sí que es va mantenir la dinàmica de jornades invictes. Ja són 6 setmanes seguides, les que els homes d’Edu Urdiales acumulen sense saber què és perdre.

Lloret i Vic van comptar amb diferents moments de domini. Durant els primers 45 minuts, l’equip que va dur la iniciativa va ser l’entrenat per Edu Urdiales. Els lloretencs van buscar la porteria rival amb jugades per banda, amb Bader i Abder molt actius, assistint Narcís i Peti, que no van tenir sort en els darrers metres. Els vigatans, per la seva part, van buscar sortides al contraatac sense crear excessiu perill a l’àrea de Jordi Tuscà. A la represa, el Vic va ser qui va sortir amb més força i va gaudir de diferents ocasions, en xuts des de la frontal que es van topar amb les intervencions del porter local. El Lloret també va comptar amb accions per obrir el marcador, en una rematada de cap de Josep Maria Majó, un xut des de llarga distància de Bader i un intent de rematada d’Adrián Expósito en el segon pal.

El Lloret es manté en el tercer lloc, amb 19 punts. La pròxima jornada, arriba el derbi selvatà de la Primera Catalana. Serà en el camp del CE Farners, dissabte vinent a les 16.00 h.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Poderoso, Puntí (Adrián, 61’); Majó (Aniol, 89’), Riky, Bader, Abder (Mora, 46’); Peti (Juanpi, 61’) i Narcís (Carlos, 77’)

UE Vic: Reig, Carrascal (Velasco, 21’), Busquets, Torné, Enrich, Roca, Verdaguer, Puigdesens (Rovira, 76’), Peña, Rama (Palomar, 80’) i Cañadilla (Brugarola, 76’)

Àrbitre: Godia Solé (Lleida). T.G.: als locals Puntí, Majó i Narcís, i als visitants Rama i Velasco.

Incidències: Jornada 11 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).