diumenge, 20 de novembre del 2016

CE FARNERS 1 - 0 CF LLORET

Sense els punts del derbi

Derrota del CF Lloret en el derbi selvatà de la Primera Catalana davant del CE Farners, per 1-0. Els lloretencs van veure trencada la seva dinàmica positiva de resultats després d’un partit amb dues parts ben diferenciades en què l’equip d’Edu Urdiales va haver de jugar en inferioritat numérica durant 45 minuts, per l’expulsió de Bader, davant d’un Farners que va fer l’únic gol de la tarda en el 58’, per mitjà de Gerard Muñoz.

La ratxa de 6 partits consecutius sense perdre es va veure frenada aquest passat dissabte a Santa Coloma de Farners. El derbi selvatà va acabar amb una derrota pels homes d’Edu Urdiales, en un partit en què van merèixer més. Però en el futbol les victòries o els empats no es mereixen i els petits detalls i l’encert són els que marquen la diferència. Tot i oferir una bona imatge durant la segona part, els homes d’Edu Urdiales no va aconseguir superar el porter rival, Carles Blanquera, en cap de les ocasions de què van disposar.

El Lloret mai va sentir-se còmode sobre el terreny de joc durant els primers 45 minuts. El domini de l’esfèrica va ser del Farners, que va dur la iniciativa i només va concedir dues accions de perill als lloretencs, en sortides al contraatac. La primera part, a més, va acabar amb polèmica. Bader, en el 44’, va ser expulsat en veure la segona groga, per una falta molt rigorosa. L’equip d’Edu Urdiales va afrontar la represa en inferioritat numèrica però les sensacions van ser millors, tot i acabar perdent. El gol de la derrota es va produir en el minut 58, obra de Gerard Muñoz, que va superar Tuscà en una jugada aïllada. A partir d’aquí, els lloretencs, sense res a perdre, van buscar amb insistència l’àrea rival i van poder fer l’empat en diverses ocasions. Les oportunitats més destacades les va protagonitzar Carlos Gómez, que va entrar des de la banqueta. El davanter visitant va provar fortuna amb un llançament de falta que es va topar amb la creueta i en una rematada precedida d’una jugada col·lectiva. La igualada no es va produir i el Lloret va marxar amb la tercera derrota de la temporada.

L’equip acaba la jornada en el cinquè lloc, amb 19 punts. El pròxim partit del CF Lloret serà diumenge, a les 17.00 h, a casa, davant de la Fundació Privada Hermes. El canvi de dia i hora és causa de l’acte de presentació dels equips de l’entitat.

CE Farners: Blanquera, Salas, Sidibe, Riart, Criado (Sola, 75’), Nierga, Muñoz (Muniesa, 77’), Rossell, Sala (Sureda, 87’), Juan i Fajardo

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Poderoso (Aniol, 87’), Puntí; Majó, Riky (Romero, 54’), Abder (Peti, 54’), Bader; Adrián (Mora, 75’) i Narcís (Carlos, 63’)

Gol: 1-0 Muñoz (58’)

Àrbitre: Hernández Ortiz. T.G.: als locals Sidibe, Blanquera, Criado, Sola, Fajardo i Salas, i als visitants Riky i Romero. T.V.: expulsat, per doble amonestació, el lloretenc Bader (44’).

Incidències: Jornada 12 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Santa Coloma de Farners).