dilluns, 24 d’octubre del 2016

UE SAN JUAN AT. MONTCADA 1 - 1 CF LLORET

Un punt de lluita

Empat (1-1) del CF Lloret al camp de l’UE San Juan Atlètic de Montcada, en la vuitena jornada de la Primera Catalana. Els lloretencs no van poder sumar el tercer triomf consecutiu però van tornar amb un punt treballat després d’un partit en què es van avançar per mitjà de Narcís Caballero (27’) i van rebre la igualada en el 55’, amb una diana de José Sánchez.

Tercer partit sense conèixer la derrota. La reacció de l’equip a la ja oblidada bufetada que es va rebre a Girona és clara i contundent: 7 punts de 9 possibles. Les xifres i la bona dinàmica han permès l’equip d’Edu Urdiales col·locar-se en la zona alta de la classificació. A hores d’ara, es troba empatat a 14 punts amb equips com el Mollet i el Sants, i a només 5 punts del primer classificat, un intractable Horta. Aquest diumenge, en un camp incòmode com el del San Juan de Montcada, el Lloret va tornar a mostrar la seva faceta més lluitadora per tornar amb un resultat positiu.

El joc combinatiu va escassejar. Les reduïdes dimensions del camp van evitar gaudir d’accions vistoses i la majoria de jugades van traduir-se a pilotes penjades i caigudes. El Lloret va trobar el gol en el minut 27. Narcís Caballero va superar per alt, en una rematada plena de qualitat, el porter rival Cortés. Amb aquesta diana, a més, el davanter selvatà es va adjudicar el seu quart gol de la temporada. El partit va arribar al descans amb el triomf momentani dels homes d’Edu Urdiales. A la represa, el San Juan de Montcada va fer la igualada en el tram inicial. José Sánchez, en una jugada polèmica, va superar Jordi Tuscà, davant de les protestes dels lloretencs, que van reclamar una agressió prèvia. El Lloret va prendre la iniciativa durant la resta del segon temps però no va trobar el camí de la victòria, tot i gaudir d’ocasions destacades com un gol anul·lat o una jugada clara que hauria pogut suposar el triomf.

L’equip lloretenc acaba la setmana en el quart lloc, amb 14 punts. La pròxima jornada, partit a casa contra el FC Sant Cugat. Serà dissabte, a les 17.00 h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UE San Juan At. Montcada: Cortés, López (Jiménez, 66’), Moreno, Vega, Gracia, Gómez, Paredes (Baena, 84’), Ruiz, Jiménez (Cangiotti, 84’), Sánchez (Castañeda, 66’) i Mellado (Vázquez, 81’)

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Aniol, Puntí; Majó, Riky (Carlos, 81’), Bader (Romero, 81’), Abder; Adrián (Mora, 60’) i Narcís (Juanpi, 89’)

Gols: 0-1 Narcís (27’) i 1-1 Sánchez (55’)

Àrbitre: Ceacero Solana. T.G.: al local Vega i als visitants Aniol i Mora. T.V.: expulsat, per vermella directa, el local Vázquez (88’).

Incidències: Jornada 8 de la Primera Catalana. Camp Municipal Can Sant Joan (Montcada i Reixach).