diumenge, 16 d’octubre del 2016

CF LLORET 3 - 2 CD MASNOU

Enganxats a la zona alta

El CF Lloret va superar el CD Masnou per un marcador de 3-2, en la setena jornada de lliga a la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales van saber administrar el seu avantatge i sempre van anar per davant en el marcador, assegurant els tres punts amb els gols de Bader El Alami (27’), Narcís Caballero (44’) i Adrián Expósito (67’), que van fer insuficients les dianes visitants de Jordi López (51’) i Hamza Cheikh (80’).

Si el Lloret tenia una assignatura pendent de la temporada passada, aquesta era evitar ensurts i sorpreses contra els equips de la part baixa de la classificació. Aquest passat dissabte, els lloretencs es van enfrontar al cuer de la Primera Catalana, el Masnou. El partit va comptar amb dues parts ben diferenciades, pel que fa a la possessió i la iniciativa en l’aspecte ofensiu. Durant els primers 45 minuts, els locals van ser més incisius, mentre que en el segon temps van ser els rivals, entrenats pel “Rifle” Pandiani, els qui van comptar amb més presència. Tot i les dificultats, l’equip d’Edu Urdiales va aconseguir tres punts més per col·locar-se a la zona noble de la competició. El Masnou, per la seva part, continuarà com a últim classificat. Un Masnou que, per cert, comptava a la banqueta, com a porter suplent, amb Héctor Massanet, que va defensar els colors de l’entitat durant la temporada 2012/2013.

El domini durant el primer temps va ser per un Lloret que es va avançar en el minut 27, gràcies a una rematada de Bader, en el segon pal, en una bona centrada d’Adrián Expósito. El 2-0 momentani va arribar just abans del descans. Narcís Caballero, molt atent, va aprofitar una errada en cadena de la defensa rival per aconseguir el segon gol de la tarda. A la represa, el Masnou va comptar amb més protagonisme i va retallar diferències molt d’hora, per mitjà de Jordi López, en una rematada de cap. Però els selvatans van saber reaccionar i sobreposar-se. Peti, que acabava d’entrar al terreny de joc, disputant els primers minuts de la present temporada, va iniciar una gran jugada personal que va finalitzar Adrián, per fer el 3-1. Però els de Pandiani van posar emoció al tram final aconseguint el definitiu 3-2, en el 80’. En els darrers minuts, els visitants van buscar l’empat a la desesperada, però el Lloret, que va tenir ocasions de Roger Mora per sentenciar el duel, va ser contundent en defensa i no va deixar escapar els tres punts.

L’equip lloretenc acaba la setmana en el tercer lloc, amb 13 punts. La pròxima jornada, desplaçament al camp del Sant Joan de Montcada. Serà diumenge, a les 12.00 h.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Poderoso, Puntí; Aniol (Abder, 57’), Riky, Bader (Carlos, 81’), Portavella (Majó, 57’); Adrián (Mora, 75’) i Narcís (Peti, 66’)

CD Masnou: Rodríguez, Ciurana, Castillo, Borges, Rodergas (Cheikh, 46’), Periáñez, Josa (Olid, 75’), Mendoza (Ogayar, 85’), López, Roca i Ballesteros

Gols: 1-0 Bader (27’), 2-0 Narcís (44’), 2-1 López (51’), 3-1 Adrián (67’) i 3-2 Cheikh (80’)

Àrbitre: Alegre López (Lleida). T.G.: als locals Poderoso, Aniol, Aparicio, Puntí i Narcís, i als visitants Borges, Cheikh, Mendoza i Ciurana. T.V.: expulsat, amb vermella directa, el preparador de porters, Micky González (61’).

Incidències: Jornada 7 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).