diumenge, 30 d’octubre del 2016

CF LLORET 2 - 1 FC SANT CUGAT

Inèrcia positiva

Victòria del CF Lloret davant del FC Sant Cugat (2-1), en la Jornada 9 de la Primera Catalana. Els gols de Bader (16’), en el primer temps, i Peti (78’), a la represa, van ser suficients per sumar una nova victòria a casa davant d’un rival que va fer esforços per marxar amb un resultat positiu, però que només va aconseguir retallar diferències en el 91’, per mitjà de Xavi Ruiz.

El Club de Futbol Lloret es troba en un moment dolç. Aquest passat dissabte, tot i no protagonitzar un partit massa vistós ni tenir un domini clar, els lloretencs van tornar a sumar un nou triomf com a locals i ja en van tres, de seguits. A més, la victòria d’aquesta jornada suposa allargar la ratxa positiva i aconseguir el quart partit consecutiu sense saber què és perdre. En concret, ja són 10 punts dels últims 12 disputats i, amb aquests números, l’equip s’ha enfilat fins al tercer lloc, aprofitant, a més, les ensopegades d’equips com l’Andorra o el Mollet, que, aquesta jornada, no han pogut vèncer.

Primera part igualada, amb ocasions pels dos bàndols i amb una possessió molt repartida entre el Lloret i el Sant Cugat. Els locals van donar el primer cop sobre la taula. L’1-0 va arribar en el minut 16, obra de Bader, que ja suma 5 gols en el present campionat de lliga. Novament, el “14” del Lloret va obsequiar la graderia amb una gran diana, en un potent xut de primeres dins de l’àrea, que va impedir la reacció del porter rival. El Sant Cugat va intentar fer l’empat abans del descans i va gaudir d’una bona oportunitat de Canelada, que es va quedar sol davant de Tuscà però va enviar la pilota fora. A la represa, els visitants van dominar durant els primers 20 minuts i el tècnic local, Edu Urdiales, es va veure obligat a introduir modificacions, reforçant el centre del camp. Un d’aquests homes de refresc, Aniol Ekai, va ser expulsat durant el tram final, per doble groga. En el moment d’aquesta acció, el Lloret ja guanyava per 2-0, i és que minuts abans s’havia estrenat Peti, amb el seu primer gol de la temporada. En el temps afegit, el Sant Cugat va aprofitar la seva superioritat numèrica per retallar diferències, en el 91’, en una rematada de Xavi Ruiz. Tot i així, els selvatans van saber defensar-se i mantenir el resultat final de 2-1.

El CF Lloret acaba la jornada en el tercer lloc, amb 17 punts. El pròxim compromís serà en el camp de la UE Tona: diumenge, a les 11.45 h.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Poderoso, Puntí; Majó, Riky (Carlos, 79’), Bader (Aniol, 63’), Mora (Peti, 45’); Adrián (Abder, 54’) i Narcís (Juanpi, 79’)

FC Sant Cugat: Beas, Santesteban, Castro (Domínguez, 89’), Núñez, Béjar (Molina, 60’), Cervantes, Benítez (López, 79’), González, Fernández (García, 68’), Canelada i Sintes (Ruiz, 68’)

Gols: 1-0 Bader (16’), 2-0 Peti (78’) i 2-1 Ruiz (91’)

Àrbitre: Martínez Navarro (Baix Llobregat). T.G.: als locals Bader i Poderoso i al visitant Béjar. T.V.: expulsat, amb doble groga, el local Aniol (86’).

Incidències: Jornada 9 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).