diumenge, 6 de maig del 2018

CF LLORET 3 - 2 FC CARDEDEU



Victòria clau per seguir en la lluita


Triomf del CF Lloret (3-2) davant d’un rival directe per mantenir la Primera Catalana, el FC Cardedeu. El gol d’Adrián Expósito (5’) i el doblet de Rubén Martínez “Peke” (26’ i 60’) van servir per neutralitzar la remuntada momentània dels visitants, amb els gols de Gerard Beltran (13’) i Víctor Morales (26’), i sumar els tres punts, que ajuden l’equip a sortir del pou i mantenir-se viu en la pugna per la permanència.

Després de viure una setmana en zona de descens directe, l’equip ha abandonat aquestes posicions després de superar el Cardedeu, en un triomf vital per afrontar els últims tres partits amb opcions fermes de mantenir la Primera Catalana. Ara mateix, els homes d’Albert Batllosera són catorzens, empatats a 35 punts amb el Banyoles, que es troba en descens perquè el gol avegare particular és favorable als lloretencs. També en la zona vermella, el Cardedeu amb 34 punts i el Mollet amb 33. Per sobre del Lloret, el Sabadell “B” i el Sant Cugat, tots dos amb 37 punts, i un Júpiter que en suma 41 i deixa els deures pràcticament fets. Precisament, els barcelonins són el pròxim rival dels selvatans.

El Lloret era coneixedor de la importància de la victòria i va obrir les portes, donant accés lliure a tots els lloretencs que es van voler acostar al Camp Municipal d’Esports, que va presentar una bona entrada. El partit va començar de la millor manera possible. Adrián Expósito, en el minut 5, va recollir una pilota en camp contrari, va avançar metres, va aixecar la vista i va veure l’escaire. Per allà va entrar la pilota, en un xut potent des de la frontal, per establir el primer gol de la tarda. Però el Cardedeu va reaccions i va donar la volta al marcador abans de la mitja hora. En el 13’, Gerard Beltran va enviar al fons de la porteria una centrada que es va enverinar i que es va col·lar pel segon pal. L’1-2 el va fer Víctor Morales, en el minut 26, a la sortida d’un córner, en una rematada de cap a l’alçada del punt de penal. Però els d’Albert Batllosera no van abaixar el cap i Rubén Martínez “Peke” va fer el primer dels dos gols que anotaria. En el 36’, el davanter local va rebre una pilota d’esquena a la porteria, es va regirar i va creuar la pilota, amb un xut precís, per fer l’empat a 2 momentani. A la represa, els lloretencs van tornar a sortir amb força i en el 60’ van poder celebrar el que acabaria sent el definitiu 3-2. De nou, Peke, amb un gran control amb el cap, va baixar una pilota llarga dins de l’àrea i va resoldre a la perfecció davant del porter rival, amb el seu dissetè gol del curs. A partir d’aquí, el Cardedeu es va fer amb el domini de l’esfèrica, però sense cap acció destacada, més enllà de xuts des de la frontal que no van portar excessiu perill als dominis de Francesc Gurt.

L’equip és catorzè, amb 35 punts. La pròxima jornada, el Lloret es desplaçarà al camp del CE Júpiter. Serà diumenge, a les 12.00 h.

CF Lloret: Gurt; Aparicio (Cristian, 89’), Nil, Calvo, Poderoso, Puntí; Roger, Majó, Riky (Sánchez, 84’); Adrián (Juanpi, 72’) i Peke

FC Cardedeu: Matamala, Español, Mola, Torrents (Brugués, 74’), Mateu, Valls, Rabost (Pou, 63’), Anglada (Altimira, 74’), Beltran, Fortuny i Morales (Puigbó, 81’)

Gols: 1-0 Adrián (5’), 1-1 Beltran (13’), 1-2 Morales (26’), 2-2 Peke (36’) i 3-2 Peke (60’)

Àrbitre: Barnils Delgado. T.G.: als locals Nil i Sánchez i als visitants Valls i Mateu.

Incidències: Jornada 31 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.