diumenge, 20 de maig del 2018

CF LLORET 2 - 2 AEC MANLLEU

El Lloret rescata un punt per allargar les opcions fins a l’última jornada

Empat (2-2) del CF Lloret davant de l’AEC Manlleu, en la 33a jornada del campionat de lliga a la Primera Catalana. Els homes d’Albert Batllosera van fer l’empat en l’últim minut, per mitjà d’Adrián Expósito (89’), que va servir per igualar un partit en què el Manlleu s’havia col·locat per davant, amb les dianes de Dan Coll (56’) i Marc Vilà (73’), remuntat per moments un gol inicial de Riky Serralunga (13’).

És un gol que pot suposar una permanència. L’empat, en el 89’, d’Adrián Expósito ha provocat que el Lloret no hagi perdut la categoria aquesta mateixa jornada i que arribi amb opcions a l’últim partit de lliga. Serà al camp del Mollet, en què els lloretencs estan obligats a guanyar sí o sí i esperar que Sant Cugat i Sabadell “B” perdin els seus partits. Aquesta fórmula permetria a l’equip assolir la salvació. La jornada, no ha estat ni molt menys positiva. Si bé és cert que el Lloret va dormir fora dels llocs de descens la nit de dissabte, els resultats de diumenge no han acompanyat i els d’Albert Batllosera afrontaran el partit decisiu en llocs de descens directe. Serà diumenge, a les 12.00 h, en el Germans Gonzalvo de Mollet del Vallès.

Dissabte, davant del Manlleu, l’equip va sortir amb les idees clares i dominant el joc. Abans del primer quart d’hora de joc, en el minut 13, Riky va fer el primer gol de la tarda, en un xut des de la frontal que va tocar en un defensor. El Manlleu, però, va saber reaccionar a la represa i Dan Coll, en un córner, va rematar de cap al fons de la xarxa i va fer l’empat momentani. Era el minut 56’ i, més tard, en el 73’, Marc Vilà va aprofitar un rebot dins de l’àrea per donar la volta al marcador. Però el Lloret no es va rendir i va buscar, com a mínim, l’empat a la desesperada. El va poder trobar des dels onze metres, en un penal provocat per Adrián Expósito. El llançament de Xavi Aparicio no va tenir premi i l’equip va haver d’esperar fins al 89 per a fer l’empat. Va ser el mateix Adrián Expósito, rematant dins de l’àrea una assistència de Rubén Martínez “Peke”, que havia recollit una centrada de Raúl Calvo.

El partit, a més, va servir d’homenatge a Jordi Valls. El capità de l’equip es retira després d’una quinzena d’anys a la primera plantilla del CF Lloret. Abans de l’inici de l’encontre, va rebre una placa de mans del directiu Pep Cardona, amb la presència del president Eduard Coloma.

CF Lloret: Gurt; Aparicio, Nil (Bukary, 73’), Cristian (Calvo, 60’), Poderoso, Puntí; Roger, Majó, Riky; Adrián i Peke

AEC Manlleu: Carbó, Puntí (Del Pozo, 46’), Coll, García, Balagué (Llivina, 22’), Vilà, Soler (Aguilar, 83’), Payán, Pajares (Caetano, 83’), Roura, Plà

Gols: 1-0 Riky (13’), 1-1 Coll (56’), 1-2 Vilà (73’) i 2-2 Adrián (89’)

Àrbitre: Van Esso Castellet (Barcelona). T.G.: al local Calvo i als visitants Puntí, Plà, Coll i Payán.

Incidències: Jornada 33 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.