dilluns, 16 d’abril del 2018

UE LA JONQUERA 2 - 2 CF LLORET

Una passa més cap a la permanència

Empat (2-2) del CF Lloret a La Jonquera, en la 28a jornada de lliga de la Primera Catalana. Els lloretencs, que van començar per darrere en el marcador amb un gol de Cristian Hidalgo (9’), van donar la volta al partit de manera momentània amb les dianes de Rubén Martínez “Peke” (43’) i Riky Serralunga (55’) però no van poder evitar la igualada de Guillem Cornellà (57’), per acabar sumant un punt que els fa guanyar posicions però que redueix la distància respecte dels llocs de descens.

Nova jornada amb una imatge molt seriosa del Lloret, però sense l’encert per obtenir la victòria. Tot i això, les valoracions d’aquest empat són positives dins del vestuari lloretenc, que esperen un triomf el pròxim diumenge contra el Farners per fer bo aquest punt aconseguit a La Jonquera. Després d’aquesta jornada, fins a set equips es troben implicats en aquesta lluita per evitar tres de les quatre posicions de descens directe. Pel que fa a l’alineació d’Albert Batllosera, que feia tres partits seguits que repetia onze, només un canvi: l’entrada de Juan Romero al centre del camp, en detriment de Nil Victòria. Xavi Aparicio va actuar com a lateral dretà.

Un dels mals de l’equip és la manca de concentració en el tram inicial del partit, en què ha encaixat molts gols aquesta temporada. Diumenge no va ser una excepció i, en el minut 9, els lloretencs ja perdien, amb un gol del local Cristian Hidalgo. El jugador de La Jonquera va recollir una pilota dins de l’àrea per creuar l’esfèrica lluny de l’abast de Jordi Tuscà. Amb el marcador en contra, el Lloret va voler reaccionar però no va trobar el gol de l’empat fins al 43, obra de Rubén Martínez “Peke”, que va firmar el catorzè gol del curs en el seu compte particular. A la represa, els homes d’Albert Batllosera van donar la volta al marcador, fruit d’un gran inici de la segona part. En el minut 55, Riky va enviar la pilota al fons de la xarxa, en un xut que va entrar per l’escaire de la porteria. Però l’alegria va durar poc. Dos minuts després, Guillem Cornellà va fer el definitiu 2-2, en un llançament des de la frontal de l’àrea. Els lloretencs van disposar de diferents ocasions per fer el tercer, en un intent de Roger Cunill des del centre del camp o un xut d’Albert Puntí des de la frontal, però el marcador ja no es va moure.

L’equip és onzè, amb 32 punts. La pròxima jornada, derbi selvatà davant del CE Farners. Serà aquest dissabte, a les 17.00 h.

UE La Jonquera: Manzano, Gabernet, Pérez, Cornellà, Barry, Masó, Moñino, Martín, Hidalgo, Alaminos (Bech, 65’) i Balaguer

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Cristian, Poderoso, Puntí; Roger (Chino, 89’), Majó, Romero (Juanpi, 65’); Riky (Sánchez, 78’), Adrián (Velis, 85’) i Peke

Gols: 1-0 Hidalgo (9’), 1-1 Peke (43’), 1-2 Riky (55’) i 2-2 Cornellà (57)

Àrbitre: Luque Ortuño. T.G.: al local Moñino i al visitant Puntí.

Incidències: Jornada 28 de la Primera Catalana. Camp Municipal Les Forques (La Jonquera).