dilluns, 5 de març del 2018

UE CASTELLAR 2 - 1 CF LLORET

A vegades, els cuers guanyen

Derrota del CF Lloret (2-1) al camp de l’últim classificat de la Primera Catalana, la UE Castellar, en la jornada 23 del campionat de lliga. Els lloretencs, que van començar perdent en el primer minut i que van empatar en el 42’, per mitjà de Rubén Martínez Peke, van desaprofitar diverses ocasions de gol i van acabar perdent, en el tram final, quan jugaven des del descans amb superioritat numèrica.

El futbol no entén de matemàtiques ni mereixements. Tant se val jugar contra el cuer i amb un home més durant tota la segona part. Si la pilota no entra, l’equip marxa a casa amb les mans buides i amb la sensació d’haver deixat escapar 3 punts més. Així va ser el matí futbolístic del Lloret, aquest diumenge, a Castellar del Vallès. Els homes d’Edu Urdiales buscaven refer-se de la dinàmica negativa de mals resultats que venen encadenant des de l’inici de la segona volta. Ara mateix, aquesta ratxa és de quatre derrotes i un empat. O el que és el mateix, només un punt sumat dels 15 que s’han disputat. Es tracta de la pitjor dinàmica de l’equip a la Primera Catalana des de l’últim ascens, igualant el tram entre les jornades 22 i 26 de la temporada 2015/2016, en què es van fer els mateixos números. La visió positiva és que els lloretencs sempre s’han sabut aixecar i reaccionar a temps en la segona part del campionat.

El partit va començar de la pitjor manera possible. En el primer minut de joc, el Lloret ja perdia, després d’un gol en pròpia porta de Cristian Aran. Tot i això, els homes d’Edu Urdiales no es van enfonsar i van buscar amb insistència la porteria rival, acumulant tot un seguit d’ocasions molt clares, algunes d’elles, fins i tot, estavellant-se al pal i perdonant un penal. Abans del descans, en el minut 42, Peke, va fer l’empat momentani, en una rematada dins de l’àrea. Tot semblava agafar un color alegre i més encara quan en el 44’ l’equip rival es quedava amb un home menys. L’expulsió per doble groga del local Víctor Moya donava als lloretencs l’avantatge de jugar tota la segona meitat en superioritat. Aquest fet no es va poder aprofitar i l’equip va encaixar el 2-1 en el minut 83, quan buscaven el gol del triomf a la desesperada. La diana la va fabricar Carlos Saavedra, en una acció al contraatac.

Aquesta derrota manté l’equip en el dotzè lloc de la classificació, amb 26 punts, però l’acosta a només 2 punts dels llocs de descens directe. La pròxima jornada, partit a casa contra la UE Vic. Serà dissabte, a les 16.00 h.

UE Castellar: Serrano, Jan-Marc (Campos, 46’), Íker, Rubio, Auñón, Arias (Silva, 36’), López, Moya, Estrada (Carreras, 70’), León i Saavedra (Sánchez, 89’)

CF Lloret: Tuscà, Aparicio, Cristian (Poderoso, 86’), Roger, Sánchez, Majó, Ivi (Romero, 77’), Velis (Adrián, 57’), Bukary, Riky i Peke

Gols: 1-0 Cristian (1’), 1-1 Peke (42’) i 2-1 Saavedra (83’)

Àrbitre: Fernández García. T.G.: als locals León, Silva, Rubio, López, Roldán i Serrano, i al visitant Ivi. T.V.: expulsat, per doble amonestació, el local Moya (44’).

Incidències: Jornada 23 de la Primera Catalana. Camp Municipal Nou Pepín Valls (Castellar del Vallès).