diumenge, 25 de març del 2018

CF LLORET 2 - 1 CE SABADELL "B"



Forts mentalment

Victòria (2-1) amb remuntada del CF Lloret davant del CE Sabadell “B”, en el partit corresponent a la jornada 26 de la Primera Catalana. Els homes d’Albert Batllosera van resoldre en el segon temps, sobreposant-se al gol inicial del visitant Sergi Estrada (22’) i donant la volta al marcador amb les dianes de Josep Maria Majó (58’) i Rubén Martínez “Peke” (85’), per sumar tres punts que eviten que l’equip caigui a la zona de descens.

El CF Lloret ha aconseguit trencar la dinàmica negativa, que s’ha frenat en 8 partits consecutius sense guanyar. A la novena va ser la bona i l’equip va sumar, aquest dissabte, un triomf que, a efectes de classificació, ho deixa tot pràcticament igual, després de les victòries dels rivals directes, però que suposa un cop anímic molt important. La injecció de moral, després d’empatar davant de la Muntanyesa i de guanyar al Sabadell “B”, serà molt important per afrontar les pròximes cites, que es tornen a presentar decisives per a poder assolir la permanència.

El Lloret, molt intens i seriós, va ser el dominador del joc i de les ocasions durant el primer temps. Però el futbol és capritxós i qui va arribar al temps de descans amb una victòria momentània va ser el Sabadell “B”. En el minut 22, Sergi Estrada, des de llarga distància, va aconseguir el 0-1. Els lloretencs, per la seva part, no van tenir encert en les seves rematades, en accions de Peke, Adrián i Majó, a vegades per mala fortuna o per les intervencions del porter rival Fajardo. A la represa, els homes d’Albert Batllosera van saber remuntar. La igualada va arribar en el 58’, per mitjà de Josep Maria Majó, que va enviar la pilota al fons de la xarxa, de cap, una centrada d’Albert Puntí. Connexió Blanes - Vidreres i empat momentani. Però el premi es va fer més gran a les acaballes. En el minut 85, Rubén Martínez “Peke” va trobar el camí del gol i va firmar la seva tretzena diana en el present campionat de lliga. El davanter local va recollir una pilota dins de l’àrea i no va perdonar davant de Fajardo. Tot i l’emoció durant el tram final, l’equip lloretenc va saber mantenir el 2-1 i sumar la vuitena victòria del curs.

El Lloret acaba la jornada tretzè, amb 30 punts. La pròxima jornada, després de Setmana Santa, serà dissabte, 7 d’abril, a les 17.00 h. L’equip repetirà a casa contra el Sant Cugat.

CF Lloret: Tuscà; Nil (Bukary, 72’), Cristian, Poderoso, Puntí; Aparicio, Roger, Majó (Gusmani, 85’), Riky (Ivi, 89’); Adrián (Romero, 89’) i Peke

CE Sabadell “B”: Fajardo, Pradas, Diallo, Castanyer, Casals, Ligero, Caballé (Cirera, 89’), Delgado (Serra, 65’), Estrada, Alfonso (Soriano, 65’) i Carmona (Santaularia, 76’)

Gols: 0-1 Estrada (22’), 1-1 Majó (58’) i 2-1 Peke (85’)

Àrbitre: Prats Poch. T.G.: als locals Nil, Poderoso, Majó i Adrián, i als visitants Alfonso, Estrada, Serra, Soriano i Diallo. T.V.: expulsats, amb vermella directa, per part del Sabadell “B”, l’ajudant sanitari, Sergi Sero (60’), i el delegat, Miguel Ángel Rodríguez (89’).

Incidències: Jornada 26 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.