dilluns, 19 de febrer del 2018

UE LLAGOSTERA "B" 2 - 0 CF LLORET



El Lloret perd el derbi en el primer temps

Derrota del CF Lloret davant de la UE Llagostera “B” (2-0), en el derbi gironí de la Primera Catalana, corresponent a la jornada 21. Els lloretencs no van poder frenar el conjunt llagosterenc, que va dominar de manera clara en la primera part i que va resoldre molt aviat amb els gols de Mario Jiménez (3’) i Arnau Campeny (17’), provocant la quarta ensopegada consecutiva de l’equip d’Edu Urdiales.

El Lloret no va carburar durant els primers 45 minuts i el filial del Llagostera ho va aprofitar. Un gol molt matiner, a la sortida d’un córner, va resultar fatídic per a l’autoestima dels lloretencs, que es van veure superats pels de Javi Salamero. Tot i que els locals van marxar al descans amb un 2-0, l’avantatge hauria pogut ser més gran sense les dues intervencions de Jordi Tuscà, que va recuperar la titularitat a la porteria. A la represa, els homes d’Urdiales van mostrar una millor versió i van gaudir de diverses ocasions que podrien haver provocat més d’un ensurt als rivals.

El Llagostera es va avançar en el minut 3, en una rematada a la sortida d’un córner. L’autor d’aquest 1-0 va ser Mario Jiménez, que va saltar més que ningú, pentinant la pilota i col·locant-la al segon pal, lluny de l’abast de Tuscà. Aquest mal inici, presagiava el que seria la resta de la primera part, amb arribades constants dels locals. Passat el primer quart d’hora de joc, en el 17’, els de Salamero van fer el que acabaria sent el definitiu 2-0. Aquesta segona diana va arribar en un penal transformat per Arnau Campeny. Abans del descans, els locals van poder fer el tercer però Jordi Tuscà, en dues destacades intervencions, ho va evitar. En el segon temps, el Lloret va millorar la seva imatge i va poder retallar diferències en el marcador. Rubén Martínez “Peke”, en un xut creuat, va tenir la primera gran oportunitat i, més tard, va repetir en una rematada de cap. Tot i que els lloretencs ho van provar amb insistència, el marcador de 2-0 ja no es va moure.  

Després d’aquesta jornada, l’equip es manté en el dotzè lloc de la classificació, amb 25 punts. El pròxim partit serà dissabte, a les 16.00 h, davant del Banyoles, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UE Llagostera “B”: Flere, Tarenchs, Campeny, Jiménez, Valentí (Santoro, 68’), Barco (Vilalta, 68’), Sotto, Allende (Nonell, 76’), Ahiayouch (Muniesa, 89’), Touray i El Harrak (González, 80’)

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Cristian (Nil, 80’), Roger, Puntí; Chino (Ivi, 45’), Adrián (Majó, 45’), Riky; Bukary (Velis, 68’), Sánchez (Gusmani, 45’) i Peke

Gols: 1-0 Jiménez (3’) i 2-0 Campeny (17’)

Àrbitre: Faig Pijuan. T.G.: als locals Barco, Valentí, Touray i Campeny, i als visitants Riky, Aparicio i Ivi.

Incidències: Jornada 21 de la Primera Catalana. Camp d’Esports Municipal de Llagostera.