dilluns, 5 de febrer del 2018

CF LLORET 0 - 1 CE MANRESA


Poques opcions davant del Manresa

Derrota del CF Lloret, en la jornada 20 de la Primera Catalana, davant del CE Manresa, per un marcador de 0-1. Un gol del visitant Biel Rodríguez (67’) va suposar la tercera ensopegada consecutiva de l’equip lloretenc en aquesta segona volta, en un partit en què els manresans van ser superiors de principi a fi, sense donar opcions als selvatans.

El Manresa no és el segon classificat per casualitat. El conjunt vallesà va demostrar el seu potencial en un partit en què va anul·lar per complet el potencial ofensiu del Lloret, que es va veure inoperant en atac tot i arribar amb opcions d’empatar fins al final. Es tracta de la tercera derrota consecutiva en aquesta segona volta del campionat, fet que ha provocat que l’equip s’acosti a la zona de descens a 4 punts.

El partit va tenir clar domini per part del conjunt que entrena Dani Andreu. El Manresa, que va dur el pes del joc ofensiu, es va topar amb Francesc Gurt durant el primer temps, que va evitar el gol visitant en dues ocasions, amb dues intervencions de mèrit. Una, en un xut des de la frontal, i una altra refusant un intent de rematada dins de l’àrea petita. En la primera meitat, els lloretencs només van disposar d’una ocasió clara per avançar-se, en una rematada de cap d’Albert Puntí, a la sortida d’un córner. A la represa, va seguir el domini del Manresa, que es va avançar en un el minut 67, per mitjà de Biel Rodríguez, que va aprofitar el rebuig de Gurt, en una gran aturada, per enviar la pilota al fons de la porteria. L’equip d’Edu Urdiales hi va posar cor per trobar l’empat, però aquest no va arribar mai.

Després d’aquesta derrota, el Lloret baixa al dotzè lloc, amb 25 punts. El pròxim cap de setmana, aturada de la competició. Després, arribarà el derbi gironí davant de la UE Llagostera “B”.

CF Lloret: Gurt, Nil (Bukary, 46’), Cristian (Velis, 80’), Roger, Puntí, Aparicio, Majó (Ivi, 70’), Chino (Sánchez, 70’), Riky, Adrián (Poderoso, 86’) i Peke  

CE Manresa: Luque, Espinoza, Solernou, Fernández (Reverdy, 61’), Djitte, Benito, Arenas (Rodríguez, 63’), Soler, López (Cuello, 86’), Lladó i Baffoe (Ramírez, 86’)

Gol: 0-1 Rodríguez (67’)

Àrbitre: Ariño Jiménez. T.G.: als locals Aparicio, Riky i Cristian i al visitant Benito.

Incidències: Jornada 20 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.