dimarts, 6 de febrer del 2018

ACTUALITAT


Raúl Calvo es retira per una lesió a l’esquena

Raúl Calvo va debutar amb el CF Lloret l'estiu del 2016 en un partit amistós a Palafolls.

Raúl Calvo, que des de la temporada passada formava part del primer equip del Club de Futbol Lloret, ha decidit posar el punt final a la seva trajectòria com a futbolista. La causa ha estat una lesió a l’esquena, que li ha impedit tenir continuïtat en els últims mesos.

Raúl Calvo, de 38 anys, explica que ha decidit retirar-se perquè “no puc ser el què sóc al camp, podia jugar però després arribava a casa amb molt dolor i no puc estar enganyant els companys, el club i els entrenadors”. En aquest sentit, assegura que l’ha costat molt prendre aquesta decisió i agraeix el tracte rebut pels membres de l’entitat.

El seu últim entrenador, Edu Urdiales, amb qui també va compartir vestuari com a jugador, considera que Raúl Calvo és un futbolista “dels que ja no queden, amb un pes específic en l’equip”. Afegeix que “vaig tenir la sort de jugar amb ell però l’he gaudit més entrenant-lo”. Per la seva part, el president de l’entitat, Eduard Coloma, també ha agraït “el seu compromís i professionalitat en aquestes dues temporades”.

Raúl Calvo va arribar al Club de Futbol Lloret l’estiu del 2016, procedent del Blanes, i ha estat titular indiscutible al primer equip lloretenc. Al llarg de la seva carrera, ha competit a categories de nivell, com la Segona Divisió “A”, amb el Lleida.

Escolta l'entrevista a Raúl Calvo que va emetre Nova Ràdio Lloret:
ENTREVISTA A RAÚL CALVO