dilluns, 4 de desembre del 2017

FC CARDEDEU 2 - 1 CF LLORET

No troben el camí

El CF Lloret va perdre al camp del FC Cardedeu, en la jornada 14 de la Primera Catalana, per un resultat de 2-1. El gran gol de Xavi Aparicio, de falta, en el 43’, no va servir per obtenir cap punt i l’equip va caure derrotat amb els gols d’Arnau Fortuny (16’) i Carles Valls (44’), en un partit que va comptar amb la polèmica expulsió d’Albert Puntí.

La primera part no va tenir massa ocasions però sí que va tenir tres gols. El Cardedeu es va avançar en el marcador en el minut 16, per mitjà d’Arnau Fortuny, que va resoldre en el mà a mà amb Francesc Gurt, després d’una pèrdua de pilota del conjunt lloretenc. L’empat no va arribar fins al minut 43, en un magistral llançament de falta de Xavi Aparicio. Però l’alegria va durar poc. Un minut més tard, l’equip va donar massa facilitats defensives i va encaixar el que seria el definitiu 2-1, obra de Carles Valls. Durant la primera part, a més, contratemps pel Lloret, amb la lesió d’Edu Poderoso, que va provocar el debut del nou jugador Cristian Aran, que serà presentat aquesta setmana. A la represa, mateixa dinàmica i polèmica expulsió d’Albert Puntí. El lateral esquerrà va fer una entrada que va ser castigada amb una vermella directa. En la mateixa jugada, el contrari Jordi Altimira també va ser expulsat, per donar una pilotada a la cara al mateix Puntí. Poc futbol i moltes aturades durant el segon temps que van impedir que el Lloret pogués marxar amb un resultat positiu.

L’equip és dotzè, amb 18 punts. La pròxima jornada, partit a casa contra el CE Júpiter. Hi haurà canvi de dia, es jugarà diumenge, a les 16.00 h.

FC Cardedeu: Matamala, Guijarro, Mola, Español, Mateu (Vallès, 81’), Morales, Altimira, Brugués (Pou, 62’), Beltran, Valls (Duran, 60’) i Fortuny

CF Lloret: Gurt; Aparicio, Poderoso (Cristian, 40’), Victòria, Puntí; Majó (Ivi, 80’), Romero (Velis, 62’), Bukary (Gusmani, 62’), Riky (Sánchez, 75’); Adrián i Peke

Gols: 1-0 Fortuny (16’), 1-1 Aparicio (43’) i 2-1 Valls (44’)

Àrbitre: Barnils Delgado (Lleida). T.G.: als locals Español, Valls, Matamala, Vallès, Duran i Fortuny, i al visitant Poderoso. T.V.: expulsats, per vermella directa, Altimira, del Cardedeu (67’) i Puntí, del Lloret (67’).

Incidències: Jornada 14 de la Primera Catalana. Camp Municipal de Cardedeu.