dilluns, 27 de novembre del 2017

CF LLORET 0 - 4 FUNDACIÓ GRAMA

Desfeta a la represa

Derrota del CF Lloret (0-4) davant de la Fundació Grama, nou líder de la Primera Catalana, en la jornada 13 del campionat de lliga. Els lloretencs van marxar al descans perdent, després d’un bon primer temps, amb un gol de Cristóbal León (44’), i la Grama va ser superior a la represa, en què va decidir el partit amb tres gols més, per mitjà de Lamin Sabateh (57’) i Buba Jalow (64’ i 74’).

Els lloretencs van encaixar la tercera derrota consecutiva, en una jornada festiva per a l’entitat, en el dia de la presentació dels equips de la base. Tot i mostrar una bona cara durant el primer temps, les errades defensives van ser clau perquè la Grama marxés a casa amb els tres punts. El Lloret s’haurà de refer la pròxima jornada al camp del Cardedeu, després d’experimentar una baixada considerable de posicions a la taula classificatòria.

El Lloret va sortir amb la intenció de ser el protagonista i de tenir la possessió de l’esfèrica, i així va ser. Bon primer temps dels homes d’Edu Urdiales, tot i marxar al descans amb una derrotat de 0-1. Juan Romero, després d’un córner, va tenir la millor ocasió pels locals, però la Fundació Grama va aprofitar una pèrdua de pilota per fer el primer gol, en una acció al contraatac finalitzada per Cristóbal León, just abans del descans (44’). A la represa, els selvatans van tractar de seguir dominant i van poder empatar, en un xut de Riky des de la frontal, que va tenir una gran resposta del porter rival. La Grama va fer el segon, en el 57’, en una acció per banda dreta que Lamin Sabateh va enviar al fons de la porteria. Poc després, en el 64’, va arribar el 0-3, en un xut de llarga distancia de Buba Jalow, que repetiria en el minut 74 amb el definitiu 0-4, que es va produir en una acció al contraatac. Pel Lloret, Adrián Expósito, de cap, va comptar amb una bona oportunitat però la pilota va marxar per damunt del travesser.

L’equip finalitza la jornada en el dotzè lloc de la classificació, amb 18 punts. El pròxim cap de setmana, desplaçament al camp del FC Cardedeu. Serà diumenge, a les 12 del migdia.

CF Lloret: Gurt; Aparicio, Juanpi (Ivi, 75’), Poderoso (Sánchez, 66’), Puntí (Velis, 66’); Majó, Chino (Adrián, 60’), Romero; Bukary, Riky (Jordi Valls, 75’) i Peke

Fundació Grama: Teixeira, Okamoto, Oliver (González, 83’), Rojas, Portavella (Tapia, 60’), Soler (Sylla, 72’), Jalow, Campos, León (Hayek, 60’), Morales (González, 72’) i Samateh

Gols: 0-1 León (44’), 0-2 Samateh (57’), 0-3 Jalow (64’) i 0-4 Jalow (74’)

Àrbitre: Panero Cerezo. T.G.: al local Majó i al visitant González.

Incidències: Jornada 13 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).