dilluns, 16 d’octubre del 2017

UE VIC 0 - 0 CF LLORET


Millora evident

Empat sense gols del CF Lloret al camp de la UE Vic, en la jornada 7 de la Primera Catalana. Els lloretencs van sumar el cinquè partit consecutiu sense conèixer la derrota en un encontre en què es van desaprofitar ocasions clares que haurien pogut decantar la balança per qualsevol dels dos equips.

La millora del Lloret és clara i es demostra amb xifres. Els homes d’Edu Urdiales continuen amb la seva bona dinàmica de resultat i, aquest diumenge, van aconseguir sumar un punt d’un dels camps més complicats de la Primera Catalana. Tot i no estar encertats de cara a gol, l’actitud i l’ordre defensiu van ser claus per encadenar el cinquè partit seguit sense saber què és perdre, després d’un inici complicat i ple de dubtes. A banda del resultat, l’apunt destacat de la jornada va tornar a estar a la porteria: segona titularitat consecutiva de Francesc Gurt, que provocarà la futura incertesa positiva en les pròximes alineacions d’Edu Urdiales.

El Lloret va oferir una bona imatge i va saber aprofitar els espais que va deixar, durant el primer temps, el conjunt local. Rubén Martínez “Peke” i Bukary no van poder superar el porter rival Reig, en dues accions d’un contra un. El Vic, per la seva part, va protagonitzar incorporacions perilloses per banda, però l’ocasió més clara de gol va arribar a pilota aturada. El llançament d’una falta frontal es va estavellar en el pal de la porteria de Francesc Gurt. A la represa, els vigatans van sortir amb més força, però l’ordre defensiu dels lloretencs va ser clau per mantenir el seu portal a zero. Gusmani, que va entrar des de la banqueta, va poder desnivellar la balança, però no va estar encertat en la rematada. A més, no hi va faltar polèmica. El Lloret va marxar descontent per dues accions. La primera, en un possible penal sobre Peke. La segona, en el final del partit, en què Josep Velis es quedava sol davant del porter local. L’àrbitre va invalidar la jugada per una falta en atac de Gusmani.

Després d’aquest empat, l’equip és vuitè, amb 11 punts. La pròxima jornada, el CF Lloret rebrà la visita del CF Montañesa. Serà dissabte, a les 16.00 h, en el Camp del Molí.

UE Vic: Reig, Carrascal (Sala, 74’), Busquets, Guijarro, Roca (Armengou, 74’), Verdaguer (Espina, 85’), Valls (Suárez, 59’), Juanes (López, 67’), Moreno, Serrajordia i Velasco

CF Lloret: Gurt; Victòria, Poderoso, Calvo, Puntí; Aparicio (Velis, 67’), Romero (Chino, 67’), Ivi (Juanpi, 87’); Riky (Sánchez, 87’), Bukary (Gusmani, 74’) i Peke

Àrbitre: Fernández García. T.G.: als locals Moreno, Guijarro, Juanes i Sala, i als visitants Aparicio i Poderoso.

Incidències: Jornada 7 de la Primera Catalana. Zona Esportiva Municipal de Vic.