diumenge, 8 d’octubre del 2017

CF LLORET 3 - 1 UE CASTELLAR

En qüestió de vuit minuts

Victòria del CF Lloret, per 3-1, davant de la UE Castellar, en la sisena jornada de competició de la Primera Catalana. Els lloretencs van aconseguir el tercer triomf de la temporada, en 8 minuts, gràcies a un doblet de Rubén Martínez “Peke” (61’ i 69’) i una diana de Riky Serralunga, que van fer insuficient el gol de penal del visitant Jairo Díaz (81’).

Edu Urdiales demanava calma, quan els resultats de les dues primeres jornades no van ser els esperats, amb dues derrotes consecutives. Els jugadors ho han seguit al peu de la lletra i han seguit treballant per sumar, aquest dissabte, el seu quart partit consecutiu sense perdre, amb tres victòries i un empat. A més, segurament, la dada més important és que es trenquen les males sensacions a casa, amb una segona part de domini absolut, en què els lloretencs van poder fer més gran el compte golejador. Com a notes destacades: la titularitat de Francesc Gurt, en detriment de Jordi Tuscà, el doblet de Rubén Martínez “Peke”, que ja suma 5 gols, i les dues assistències de Bukary Marena.

El partit va començar amb una ocasió clara pel Lloret. Peke, en una rematada de cap, va enviar la pilota fora, fregant el travesser. Els homes d’Urdiales eren els dominadors però el Castellar va començar a buscar la porteria de Gurt i va disposar d’una acció destacada, en un xut dins de l’àrea que va desviar a córner Xavi Aparicio. A la represa, els lloretencs van imposar un ritme més alt i, en qüestió de 8 minuts, van resoldre el partit. En el 61’, una passada en profunditat de Riky va fer que Bukary donés la primera de les dues assistències de la tarda. La centrada de l’extrem va ser rematada per Peke, que va aconseguir el seu quart gol de la temporada i que, minuts més tard, tornaria a repetir. Abans del 3-0, òbviament, va arribar el segon. Va ser en el 66’, en una acció personal de Riky, que va resoldre sense problemes en el mà a mà. En el minut 69, sentència absoluta del partit, en una nova centrada de Bukary rematada per Peke. El Castellar només va aconseguir enviar la pilota al fons de la xarxa des dels onze metres. En el tram final, Jairo Díaz, de penal, va aconseguir el definitiu 3-1.

Amb aquest triomf, l’equip suma 10 punts. La pròxima jornada, el CF Lloret es desplaçarà al camp de la UE Vic. Serà diumenge, a les 16.00 h.

CF Lloret: Gurt; Aparicio (Portavella, 70’), Calvo, Victòria, Puntí; Chino (Ivi, 70’), Majó, Bukary (Arnau, 80’), Velis (Gusmani, 55’), Riky (Jordi Valls, 70’); i Peke

UE Castellar: Ollé, Serna (Auñón, 70’), Alfonso, Cirera (Garcia, 84’), Arias, Ortiz, Díaz, Roldán (Saavedra, 64’), Silva (Moyà, 70’), León i Quesada (Jiménez, 76’)

Gols: 1-0 Peke (61’), 2-0 Riky (66’), 3-0 Peke (69’) i 3-1 Díaz (p.) (81’)

Àrbitre: Giró Pujols. T.G.: als locals Jordi Valls i Gurt, i als visitants León, Silva, Arias i Quesada.

Incidències: Jornada 6 de la Primera Catalana. Camp Municipal El Molí (Lloret de Mar).