dilluns, 2 d’octubre del 2017

CE BANYOLES 0 - 1 CF LLORET

Un bon derbi, un bon Lloret

Triomf del CF Lloret, per 0-1, davant del CE Banyoles, en la cinquena jornada de la Primera Catalana. Bukary Marena, en el minut 49, després d’una assistència de Josep Velis, va donar el gol de la segona victòria de la temporada, en un derbi marcat per la igualtat entre els dos conjunts.

Partit molt igualat i disputat, amb una actuació destacada del jove lloretenc Josep Velis. El migcampista va ser un dels protagonistes del partit. D’ell va sortir una de les millors ocasions i l’assistència del gol. A més, va ser un autèntic maldecap pels defensors rivals. Tot això, unit a una molt bona versió del Lloret d’Edu Urdiales, que va mostrar una bona faceta ofensiva i un seriós posicionament tàctic que va ser clau per als moments en què el Banyoles va forçar la màquina.

Els primers minuts no van ser massa positius pel Lloret i el Banyoles ho va voler aprofitar, però sense massa sort, en una rematada de cap. Edu Urdiales va proposar un canvi tàctic a temps i l’equip va començar a funcionar i, d’aquesta manera, van arribar diferents ocasions. Josep Velis, amb una pilota al pal, i Xavi Aparicio, en un llançament de falta, van gaudir de les millors ocasions de la primera part. A la represa, quan només s’havien disputat 4 minuts, Bukary Marena va perforar la porteria del Banyoles. Va ser després d’una gran assistència de Velis, que va deixar sol a l’extrem selvatà. Amb els d’Urdiales per davant en el marcador, el conjunt rival no va ser capaç d‘igualar el marcador i els lloretencs van saber patir i defensar-se.

El CF Lloret és vuitè, amb 7 punts. La pròxima jornada, l’equip lloretenc jugarà a casa davant del Castellar. Serà dissabte, a les 16.00 h, en el Camp del Molí.

CF Lloret: Tuscà, Aparicio (Ivi, 82’), Calvo, Poderoso, Puntí, Victòria, Majó (Arnau, 89’), Romero (Sánchez, 89’), Velis (Chino, 76’), Bukary (Juanpi, 89’) i Peke

CE Banyoles: Valeros, Gallardo, Moreno, Sala (Vila, 77’), Zoubai (Massó, 87’), Gispert, Viade (Kuhn, 65’), Barceló, Casanova, Feixas (Baldeh, 60’) i Bastidas

Gol: 0-1 Bukary (49’)

Àrbitre: Cortés Portell. T.G.: als visitants Poderoso, Puntí i Peke. T.V.: expulsat, per doble amonestació, el local Massó.

Incidències: Jornada 5 de la Primera Catalana. Nou Estadi Municipal (Banyoles).