dimecres, 21 de juny del 2017

ACTUALITAT


Més d’una desena de renovacions

Josep Maria Majó, en un partit d'aquesta temporada. / Font: Facebook Dani Falcón

La direcció esportiva del CF Lloret ha arribat a un acord amb tretze jugadors, que continuaran vinculats a l’equip el pròxim curs. Un d’ells és el porter Jordi Tuscà, que afrontarà el seu segon any després de deixar una molt bona imatge en la seva primera temporada a l’entitat selvatana. La part defensiva també es comença a dibuixar i han acceptat l’oferta de renovació homes importants com Xavi Aparicio, que ha estat el segon futbolista amb més minuts, per darrere de Tuscà. També seguiran els defenses Raúl Calvo, Albert Puntí i Juanpi Galarza.

Més noms destacats que continuen: són els migcampistes Josep Maria Majó, que enguany ha estat el tercer jugador més utilitzat per Edu Urdiales, Marcos “Chino” i Juan Romero. A més, Iván Poza, que l’any passat tenia fitxa del “B”, passarà a formar part de la primera plantilla. Per últim, també s’ha avançat molt en l’aspecte ofensiu, i els atacants Adrián Expósito, Gusmani Sanneh, Narcís Caballero i Àlex Portavella també han renovat.

D’aquesta manera, l’equip ja compta amb 16 membres que tenen assegurada la seva presència a la primera plantilla. En els pròxims dies, s’esperen més renovacions. Qui no continuarà és el defensa central Aniol Ekai, que es converteix en la primera baixa oficial de la temporada.