dilluns, 27 de març del 2017

FC SANT CUGAT 3 - 1 CF LLORET


Una mala segona part

Derrota del CF Lloret a Sant Cugat del Vallès per un marcador de 3-1, en la jornada 26 de la Primera Catalana. Els lloretencs van tornar amb les mans buides després d’un partit marcat per l’encert dels rivals en el segon temps, amb dos gols de Wilker Henrique, que van fer insuficient el gol de penal de Xavi Aparicio en el primer acte, que havia servit per empatar l’encontre de manera momentània.

No va poder arribar el sisè partit consecutiu sense perdre. L’equip d’Edu Urdiales acumulava una ratxa positiva de cinc jornades seguides amb resultats positius, en les quals havia sumat 3 empats i 2 victòries. Aquest diumenge, a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau, els lloretencs van ser víctimes de les seves pròpies errades i van frenar en sec la seva bona dinàmica. Tot i així, l’equip continuarà en una zona còmoda de la classificació, si bé és cert que els equips de la part alta es comencen a destacar de manera clara.

La primera part va ser molt igualada, amb dos conjunts que van voler dominar l’esfèrica. Els locals es van avançar en el minut 21. Tot es va iniciar una acció ofensiva del Lloret, que va acabar amb un contraatac del Sant Cugat, generant el primer gol del partit. Però els lloretencs van saber reaccionar i van fer l’empat 5 minuts després. Roger Mora, en la lluita de la pilota, va ser objecte de penal. La pena màxima, executada per Xavi Aparicio, va servir per fer la igualada (26’). A la segona meitat, el Sant Cugat va ser més incisiu i va aprofitar les seves ocasions per quedar-se amb els tres punts. Wilker Henrique, autor dels dos gols, va ser l’home més destacat. El 2-1, que va arribar en el 56’, va pujar a l’electrònic gràcies a un rebot dins de l’àrea. Sense temps per a refer-se, el mateix davanter local va aconseguir el definitiu 3-1, superant Jordi Tuscà amb un xut creuat. Els homes d’Edu Urdiales van tenir en una rematada d’Edu Poderoso al travesser la seva millor ocasió, però van tornar cap a La Selva sense cap punt.  

El Lloret acaba la jornada en el setè lloc de la classificació, amb 39 punts. La pròxima jornada, partit a casa davant de la UE Tona. Serà dissabte, a partir de les 17.00 h (l’equip passa a jugar en horari d’estiu), en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

FC Sant Cugat: Beas, Santesteban (Bassas, 19’), Reverdy, Castro, Benítez, Núñez, Rodríguez (Fernández, 69’), Chico, Henrique, Canelada (García, 72’) i Castellanos (González, 59’)

CF Lloret: Tuscà; Juanpi (Poderoso, 72’), Raúl Calvo, Aniol, Puntí (Chino, 58’); Romero (Ivi, 58’), Riky (Portavella, 69’), Aparicio, Mora (Abder, 69’); Adrián i Narcís  

Gols: 1-0 Juanpi (p.p.) (21’), 1-1 Aparicio (p.) (26’), 2-1 Henrique (56’) i 3-1 Henrique (60’)

Àrbitre: Cubero Vidal. T.G.: als locals Henrique i González, i als visitants Aniol, Juanpi i Raúl Calvo.

Incidències: Jornada 26 de la Primera Catalana. Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau (Sant Cugat del Vallès).