dilluns, 13 de març del 2017

CD MASNOU 1 - 3 CF LLORET

Amb les idees clares

Victòria del CF Lloret per 1-3, a domicili, davant del CD Masnou, en la jornada 24 de la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales van resoldre el partit abans del descans amb dos gols de Peti (6’ i 34’) i un gol de Roger Mora (15’), que van servir per fer insuficient l’empat momentani que havia aconseguit el conjunt barceloní per mitjà de Sergio Mendoza, des del punt de penal (8’).

El Lloret comença a demostrar que no només és solvent jugant en condició de local. L’empat al camp del Sants i el triomf contra el Masnou serveixen per confirmar la fortalesa i l’evolució, a passes de gegant, que està fent l’equip lloretenc. De fet, és la cinquena sortida consecutiva en què els homes d’Edu Urdiales aconsegueixen puntuar, amb dues victòries i tres empats. Aquest diumenge, davant d’un rival que se la jugava i que afrontava una autèntica final per aconseguir sortir dels llocs de descens, el Lloret va tornar a mostrar la seva faceta més seriosa, amb un joc pràctic i encertat. A més, i tenint en compte que se li ha retret, a vegades, la manca d’efectivitat golejadora, la victòria ha arribat amb tres gols de dos dels seus davanters: Roger Mora i Peti, que va fer un doblet i que se situa, amb 6 gols, com a màxim anotador de l’equip.

No és la primera vegada aquesta temporada que el Lloret s’avança en el marcador abans dels primers 10 minuts de joc. Concretament en el 6’ va arribar el 0-1. Va ser obra de Peti, després d’un llançament de falta, en una acció en què l’esfèrica va entrar per l’escaire de la porteria. Però l’alegria va dura poc. Dos minuts més tard, penal en contra dels lloretencs. L’encarregat de transformar-lo va ser Sergio Mendoza. Però els homes d’Edu Urdiales van reaccionar ràpidament i, per mitjà de Roger Mora, es van tornar a posar per davant amb l’1-2. Va ser en el minut 15, en una acció en què el davanter selvatà va resoldre davant del porter rival, després d’una passada en profunditat de Juanpi Galarza. El definitiu 1-3 va arribar en el 34’. De nou, Peti va enviar la pilota al fons de la xarxa, en una jugada col·lectiva que va acabar amb la rematada del lloretenc en una centrada d’Abder. Durant el segon temps, el marcador ja no es va moure i el Lloret va controlar el partit. Els canvis, una vegada més, van oferir un plus d’intensitat a l’equip.

El CF Lloret es manté en el sisè lloc de la classificació, amb 38 punts. La pròxima jornada, partit a casa contra el Sant Joan de Montcada. Serà dissabte, a les 16.00 h.

CD Masnou: Cani, El Hmidi, Castillo, Josa (Alcañiz, 46’), Bosch, Periáñez (Roca, 46’), Romero (Del Gesso, 83’), Mendoza (Tacón, 83’), Pompido (Cámara, 68’), Quijada i Cheikh

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Aniol, Juanpi; Majó (Riky, 58’), Romero, Abder (Jordi Valls, 83’), Mora (Gusmani, 58’); Peti (Chino, 73’) i Narcís (Adrián, 58’)

Gols: 0-1 Peti (6’), 1-1 Mendoza (p.) (8’), 1-2 Mora (15’) i 1-3 Peti (34’)

Àrbitre: López Jiménez (Tarragona). T.G.: als locals Quijada, Romero, Castillo, Alcañiz i Mendoza, i als visitants Aparicio, Juanpi, Romero, Peti i Adrián.

Incidències: Jornada 24 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (El Masnou).