dilluns, 19 de setembre del 2016

FC ANDORRA 2 - 1 CF LLORET

Relliscada a Andorra

Primera derrota de la temporada del CF Lloret. Va ser per 2-1 en el camp del FC Andorra. El partit es va resoldre en un segon temps en el qual el conjunt andorrà es va avançar des dels onze metres, per mitjà de Robert Font (59’), i va fer el segon a través d’una diana de Raúl Calvo (74’), en pròpia meta, que va arribar minuts després de l’empat momentani lloretenc, en una acció de Narcís Caballero (66’).

El Lloret no va poder allargar la bona dinàmica de resultats en aquest inici de temporada i va cedir els punts en el desplaçament més llarg del present curs. Si l’any passat es va tornar d’Andorra amb un triomf, en aquesta ocasió no va poder ser així. L’expedició lloretenca va sortir del municipi selvatà a les 9.30 h del matí i va tornar a les 23.00 h, en una jornada que va servir per fer equip i gaudir de bones estones durant el viatge, abans de l’inici del partit. Pel que fa al joc, el Lloret va comptar amb diverses opcions per marxar amb un resultat positiu. Edu Urdiales només va introduir un canvi en l’onze inicial: Narcís Caballero va ocupar el lloc de Roger Mora a la davantera.

La primera part va acabar sense gols, amb un joc molt equilibrat i igualat per part dels dos conjunts. Tot es va decidir en el segon temps, i és que va ser durant la represa quan van arribar els gols. Els rivals es van avançar, de penal, en el minut 59. Robert Font va aprofitar una pena màxima, assenyalada per l’àrbitre després d’unes mans d’Edu Poderoso. Però l’equip va saber reaccionar i 7 minuts després, en el 66’, Narcís Caballero va fer l’empat. El davanter del Lloret no va desaprofitar l’ocasió i va fer l’1-1 en un mà a mà amb el porter local. El definitiu 2-1, que va suposar el triomf andorrà, es va produir en el 74’, en una acció de la mala fortuna per a Raúl Calvo, que va introduir la pilota en la seva pròpia porteria quan intentava refusar el perill de l’àrea. Malgrat tot, els lloretencs van poder fer la igualada en una bona ocasió de Roger Mora, però hi va mancar encert.

L’equip acaba en el quart lloc de la classificació, amb 6 punts. La pròxima jornada, el conjunt d’Edu Urdiales rebrà l’UE Avià. Serà dissabte, a les 17.00 h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

FC Andorra: Pol, Martínez (Sánchez, 46’), Pujol, Ferrer (Espinosa, 46’), Font, Clemente, Betriu (Ezquer, 64’), Viladot (Cistero, 46’), Pedrós, Garcia i Gómez (Roch, 88’)

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Poderoso, Puntí; Majó (Aniol, 83’), Riky, Bader (Ivi, 66’), Carlos (Portavella, 60’); Adrián (Mora, 70’) i Narcís

Gols: 1-0 Font (p.) (59’), 1-1 Narcís (66’) i 2-1 Raúl Calvo (p.p.) (74’)

Àrbitre: Serrat Susi (Terres de l’Ebre). T.G.: als locals Martínez i Font, i als visitants Carlos, Raúl Calvo, Poderoso i Puntí, a més de l’entrenador lloretenc Edu Urdiales.

Incidències: Jornada 3 de la Primera Catalana. Centre d’entrenament FAF, Camp 2 (Andorra).