dilluns, 12 de setembre del 2016

CF LLORET 4 - 2 CF RIPOLLET


La segona victòria amb un gran segon temps

Segon triomf de la temporada del CF Lloret. Va ser davant del CF Ripollet, per 4-2. Els lloretencs, que es van avançar per mitjà de Carlos Gómez (7’) i que van encaixar l’empat abans del descans, amb una diana de Chema Aznar (35’), van resoldre el partit en un gran segon temps, per mitjà de dos gols d’Adrián Expósito (62’ i 70’) i un de Juanpi Galarza (83’). El darrer gol dels visitants va arribar en el temps afegit, obra de Barry (92’).

Sis punts de sis. D’aquesta manera ha començat la temporada el renovat CF Lloret, que fins a la data no ha mostrat símptomes de debilitat, malgrat haver perdut peces importants durant l’estiu. De nou, l’equip s’ha sabut regenerar i el cos tècnic d’Edu Urdiales ha tornat a convèncer la plantilla de quin ha de ser el camí a seguir. Aquest dissabte, després del triomf, els lloretencs van dormir com a líders de la Primera Catalana, gràcies a una victòria fabricada en una molt bona segona meitat que va fer gaudir la graderia del Camp Municipal d’Esports. Protagonisme destacat, a més, per Adrián Expósito, que va aparèixer amb un doblet per encarrilar la victòria. D'altra banda, a la graderia, no s'ho va perdre un dels grans capitans de la història de l'entitat: Manel Pujadas. 

El Lloret es va avançar molt d’hora. En el minut 7, Carlos Gómez, que s’estrenava com a titular, va rematar en el segon pal una pilota centrada per establir l’1-0. Els rivals van trobar l’empat en una acció que va néixer d’un servei de banda i que va finalitzar, amb un gran gol, el capità del conjunt vallesà. Chema Aznar, amb un potent xut, va aconseguir el momentani 1-1, amb el qual es va arribar al descans. A la represa, l’únic dominador del joc va ser l’equip local, que es va tornar a avançar en el marcador per mitjà d’Adrián Expósito. El jove jugador va fer el 2-1 en una rematada de cap, després d’una centrada des de la banda esquerra. Després d’aquest gol, el porter local, Jordi Tuscà, va aparèixer amb una gran intervenció en una acció de perill que hauria suposat l’empat. El 3-1 també va arribar de cap, amb el mateix protagonista. Expósito, només 8 minuts després del seu primer gol, va tornar a perforar la porteria de Rangel. Amb els visitants buscant retallar distàncies a la desesperada, Juanpi va fer el 4-1. El nou lateral del Lloret va aprofitar un rebuig dins de l’àrea, després d’una jugada per banda esquerra d’Àlex Portavella. El Ripollet va fer el definitiu 4-2 en un xut de Barry, que va tocar en un defensor local.

L’equip acaba la jornada en el segon lloc de la classificació, amb 6 punts. El pròxim dissabte, a les 16.00 h, partit al camp del FC Andorra.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Poderoso, Puntí; Majó, Riky (Romero, 56’), Bader (Juanpi, 79’), Carlos (Portavella, 67’); Adrián (Enchi, 79’) i Mora (Narcís, 45’)

CF Ripollet: Rangel, Santiago (Gutiérrez, 86’), Campiñas, Fernández, Gómez, Miralles, Bermúdez (Domínguez, 72’), Alcañiz, Carrillo (Touray, 45’), Viallaescusa (Barry, 45’) i Aznar

Gols: 1-0 Carlos (7’), 1-1 Aznar (35’), 2-1 Adrián (62’), 3-1 Adrián (70’), 4-2 Juanpi (83’) i 4-2 Barry (92’)

Àrbitre: Salinas Ureña (Anoia). T.G.: als locals Bader i Poderoso, i als visitants Santiago, Carrillo, Fernández, Alcañiz, Miralles i Barry

Incidències: Jornada 2 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).