dilluns, 26 de setembre del 2016

CF LLORET 1 - 1 UE AVIÀ

Insatisfets

Empat del CF Lloret davant de la UE Avià (1-1), en la quarta jornada de competició a la Primera Catalana. Els lloretencs van aconseguir igualar el partit, per mitjà de Narcís Caballero (50’), amb una diana que va servir per rescatar un punt després del gol visitant de Miki López (14’), en una de les poques arribades de què va disposar el conjunt visitant.

Volien més. El Lloret d’Edu Urdiales no es caracteritza per conformar-se amb empats com a local i el d’aquest dissabte va deixar un regust agredolç en els jugadors de la primera plantilla. Davant d’un Avià que va proposar poques jugades d’atac, els lloretencs van deixar escapar dos punts, després d’un segon temps en el qual van ser més ambiciosos. Però l’encert és aquell detall del joc que provoca que, en una competició tan igualada com la Primera Catalana, es decideixi un partit cap a un costat o cap a l’altra. Sigui com sigui, el conjunt lloretenc ha sumat 7 punts dels 12 possibles i les valoracions dels membres de l’equip són prou positives.

La primera part va estar marcada per un joc poc vistós per part dels dos conjunts, que va provocar, també, l’escassetat en les ocasions de gol de cada bàndol, si bé és cert que els locals van insistir-hi més. Però l’Avià va donar el primer cop. Ho va fer en el minut 14, per mitjà de Miki López. El visitant va aprofitar un rebuig de Jordi Tuscà per enviar la pilota al fons de la porteria i establir el momentani 0-1. El Lloret va buscar l’empat abans del descans. Roger Mora, amb un xut des de la frontal de l’àrea que va aturar el porter Porcel, i Riky, amb un llançament que va marxar fregant el pal, van disposar de les millors opcions. A la represa, els homes d’Edu Urdiales van saber fer la igualada ben d’hora. Quan només s’havien jugat 5 minuts de la segona part, Narcís Caballero va fer l’1-1, recollint una pilota morta dins de l’àrea, amb el porter rival pràcticament vençut. A partir d’aquí, el partit es va trencar i es va convertir en un duel d’anada i tornada. L’Avià va disposar de poques oportunitats però els selvatans van poder marxar amb els tres punts. Narcís i Aniol, en diferents rematades de cap, van gaudir de bones opcions per aconseguir el segon gol, però aquest no va arribar.

El CF Lloret és quart amb 7 punts. La pròxima jornada, desplaçament al camp del Girona FC “B”. Serà diumenge, a les 12.00 h.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio (Juanpi, 70’), Aniol, Poderoso, Puntí; Majó (Raúl Calvo, 46’), Riky, Bader (Abder, 78’), Portavella (Carlos, 46’); Mora (Adrián, 62’) i Narcís

UE Avià: Porcel, Peñalva, Liria, Torres, Criado (Morell, 62’), Guijarro, Ruiz (Delgado, 73’), Poveda (Solorzano, 87’), López (Hernández, 62’), Claret (Gorrea, 46’) i Pintó

Gols: 0-1 López (14’) i 1-1 Narcís (50’)

Àrbitre: Barón Ajenjo (Barcelona). T.G.: als locals Aniol i Puntí, i als visitants Peñalva, López i Poveda.

Incidències: Jornada 4 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).