dilluns, 5 de setembre del 2016

CE MANRESA 0 - 1 CF LLORET


Arribar i moldre

El CF Lloret s’estrena en lliga amb un triomf per la mínima (0-1) al camp del CE Manresa. Els homes d’Edu Urdiales van marxar amb els tres punts després d’un partit seriós que es va decidir gràcies a l’encert de Roger Mora (51’), que va aprofitar una errada del porter rival per apuntar-se el primer gol de la temporada.

Amb un ambient d’intensa calor, el Lloret va trencar la seva particular maledicció de la Jornada 1. Feia molts anys que l’equip no aconseguia guanyar el primer partit de lliga i ho va fer aquest diumenge a Manresa, un dels escenaris que es preveuen més complicats d’aquesta Primera Catalana. Va ser per mitjà d’un gol de Roger Mora, un dels nous davanters de la plantilla, que es va estrenar de la millor manera possible en un partit oficial amb la samarreta selvatana. Els lloretencs en van fer prou amb un 0-1 per endur-se els tres punts. Ho van fer amb importants dosis d’ofici i bones sensacions, seguint la línia que ha deixat la pretemporada.

Primera part amb poques opcions de gol, molt equilibrada i amb l’ordre posicional com a màxima preocupació dels dos conjunts. Si bé és cert que el Manresa va dur la iniciativa, el seu domini de l’esfèrica va resultar estèril i Jordi Tuscà no va haver de fer cap intervenció destacada. Els d’Edu Urdiales, ben col·locats en defensa, van buscar sortides al contraatac però només van disposar de dos xuts, d’Adrián Expósito i Riky, que no van trobar el camí del gol. A la represa, el Lloret es va trobar amb la primera i única diana del partit. Roger Mora, de cap, en el 51’, va aprofitar una errada del porter rival en la sortida de pilota per establir el que acabaria sent el definitiu 0-1. A partir d’aquí, el Manresa va buscar l’empat però només va disposar d’un xut desviat i una rematada a la sortida d’un córner que va aturar Tuscà. Els manresans van tenir una darrera opció en un servei de cantonada, però el xut final va marxar per sobre del travesser.

Després de sumar els primers tres punts, el CF Lloret acaba la jornada en sisè lloc i ja pensa en la seva pròxima cita. Serà dissabte, a les 17.00 h, a casa, davant CF Ripollet.

CE Manresa: Carrillo, Djitte, Soriano (López, 68’), Blanch, Benito, Maturana (Verdaguer, 79’), Jiménez, Soler, Muela (Rebollo, 57’), Sánchez i Peña (Corbi, 68’)

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Aniol (Juanpi, 80’), Puntí; Majó, Riky, Bader, Portavella (Poderoso, 80’); Adrián (Narcís, 63’) i Mora (Romero, 71’)

Gol: 0-1 Mora (51’)

Àrbitre: Jacas Puig (Maresme). T.G.: al local Sánchez i als visitants Adrián, Aniol i Bader

Incidències: Jornada 1 de la Primera Catalana. Nou Estadi Municipal Congost (Manresa).