dilluns, 17 d’agost del 2015

TORNEIG VILA DE MALGRAT

Sensacions positives en el Torneig Vila de Malgrat

(Foto de grup amb components del Lloret i del Malgrat. / Font: CF Tordera)

El CF Lloret es va endur el trofeu de guanyador de la Primera Edició del Torneig Vila de Malgrat, en motiu de la Festa Major de la localitat del Maresme. Els homes d’Edu Urdiales van mostrar la seva superioritat guanyant per 1-0 al Tordera i per 1-2 al Malgrat. La primera cita de pretemporada va servir per veure en acció les noves incorporacions i la resta de jugadors que estan a prova. Tots ells van deixar molts detalls de qualitat. La nota negativa, la lesió de Carlos Gómez.

CF Lloret 1 - 0 CF Tordera

El Lloret va ser el dominador i no van patir en excés. La primera gran ocasió dels lloretencs va arribar en una acció de Xavi Martínez, que no va poder superar el porter rival en el mà a mà. La circulació en atac era bona però les diferents opcions no es van materialitzar. Peti, Martínez i Lauren, que va entrar en substitució del lesionat Carlos Gómez, van gaudir de bones oportunitats per obrir el marcador però hi va mancar encert. L’únic gol del partit, que va servir per donar el triomf als homes d’Edu Urdiales, es va poder veure en el minut 41. Peti es va quedar sol davant del porter i no va perdonar.

CF Lloret: Prado; Aparicio, Lobo, Poderoso, Puntí; Pol Gómez, Moisés, Martínez, Pol Ros; Peti i Carlos
També va jugar: Lauren

Gol: 1-0 Peti (41’)

Àrbitre: Sanz Gimeno (Girona).

CD Malgrat 1 - 1 CF Tordera

En el segon partit, va entrar en escena l’amfitrió, el Malgrat, davant del perdedor del primer encontre, el Tordera. Els visitants es van avançar molt d’hora i semblava que tenien el partit controlat. Però els locals van trobar l’empat en un gran llançament de falta directa.

CD Malgrat 1 - 2 CF Lloret

El Lloret no es va deixar sorprendre en el darrer partit i va superar el Malgrat per 1-2. Els locals van sortir amb força però, a mesura que van anar passant els minuts, els lloretencs es van fer amb el domini de l’esfèrica. Xavi Aparicio, amb un gran gol des de llarga distància, va fer el 0-1, en el minut 18. Poc després, en el 24’, els rivals van igualar amb un bon llançament de falta. L’empat va durar poc. En el 26’, un penal comès sobre Xavi Martínez va ser transformat per Aparicio, per tornar a avançar al Lloret en el marcador. En el tram final, Narcís, Pomares i Moisés, en diferents accions, van poder ampliar l’avantatge. Amb l’1-2, els d’Edu Urdiales es van proclamar guanyadors del Torneig.

CF Lloret: Juki; Jordi Valls, Seco, Pomares, Edrissa; Aparicio, Adrián, Pere, Jan; Martínez i Lauren
També van jugar: Narcís, Moisés i Pol Gómez

Gols: 0-1 Aparicio (18’), 1-1 (24’) i 1-2 Aparicio (p.) (24’)

La pròxima cita pels lloretencs serà aquest dijous, a les 21:00h, a casa davant del Guíxols. Serà el primer partit de pretemporada en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.