dilluns, 12 de maig del 2014

CF LLORET 0 - 0 FC GIRONA "B"

Pas a pas, sense aturar-se

Empat sense gols entre el CF Lloret i el FC Girona “B” en el partit avançat a dissabte, corresponent a la jornada 31 de la Primera Catalana. Els lloretencs van sumar un punt molt important per assolir la salvació en un encontre molt intens i igualat que va mantenir la emoció fins a l’últim instant.

El Lloret va aconseguir dissabte un punt que de ben segur serà clau de cara a poder mantenir la categoria. La imatge de l’equip d’Edu Urdiales no va canviar i va continuar sent la d’un conjunt sòlid, fort i concentrat en defensa, amb intensitat i ofici en el centre del camp, i amb velocitat i ambició en atac. Tot i així, va faltar el gol. La part positiva és que també es va mantenir la porteria a zero, davant d’un dels equips més golejadors de la Primera Catalana, i sense cap ensurt important en les accions a pilota aturada. A banda dels aspectes competitius, que provoquen que el Lloret segueixi immers en la lluita per la salvació, hem de destacar un altre fet molt positiu: el retorn de Kutxo. El davanter lloretenc va tornar a entrar en una convocatòria i a gaudir de minuts, després de superar una llarga lesió que l’ha mantingut fora de combat durant gran part de la temporada.

Primera part molt intensa

El ritme que van imposar tots dos equips va ser molt alt i ja es va notar des dels primers minuts. Els lloretencs van gaudir de les primeres ocasions: primer per mitjà de Peke, que no va poder firmar el seu desè gol, i més tard amb Marc Soler, que va provar fortuna amb un xut dins l’àrea que no va trobar porteria. El Girona “B”, per la seva part, intentava crear perill, però els homes d’Edu Urdiales es van mostrar sòlids en defensa. Bader, en un llançament de falta, ho va intentar però Andrés va blocar la pilota sense problemes. La millor oportunitat pels visitants va ser per Raúl Arjona, que no va poder superar Gianni en el mà a mà. El partit va arribar al descans amb la sensació en el Lloret que es podia perfectament guanyar el partit.

Un final d’infart

La segona meitat va comptar amb la mateixa tònica. Un duel molt intens en el centre del camp i cap mena de regal en defensa. Els lloretencs van seguir buscant el gol amb insistència però sense crear opcions de perill massa serioses i Andrés Díez només va haver d’intervenir per fer-se amb les pilotes penjades a la seva àrea. A l’altra porteria, Gianni tampoc va tenir feina fins al tram final. En els darrers quinze minuts, els locals van poder endur-se el partit en diverses accions, moltes d’elles per banda esquerra, amb Brian com a protagonista, però sense encert. Agi tampoc va tenir sort i, en el temps afegit, va perdonar el què podria haver estat l’1-0. El seu xut va marxar desviat, quan molts ja celebraven el gol. Acte seguit, el Girona “B” també va comptar amb una clara ocasió per guanyar el partit. Serramitja, sol davant Gianni, va enviar la pilota fora. Ja no hi havia temps per a més.

Aquest empat deixa el conjunt lloretenc situat en el dotzè lloc, amb 39 punts. Diumenge vinent, a les 17:00h, desplaçament al camp del CD Banyoles.

CF Lloret: Gianni, Sergio, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran, Marc Soler (Lobo, 57’), Aparicio (Kutxo, 80’), Riky, Pol Gómez (Agi, 73’), Bader (Brian, 57’) i Peke

FC Girona “B”: Díez, Bonmatí, Ayala, Pérez (Pons, 51’), Arjona (Coris, 71’), Bigas, Vivancos, Aumatell (Serramitja, 82’), Herrera, Zamorano i Gumbau

Àrbitre: Carmona Martínez (Anoia). T.G.: als locals Riky, Bader, Poderoso, Marc Soler i Kutxo, i a l’entrenador Edu Urdiales. Per part visitant, els amonestats van ser Ayala, Zamorano, Aumatell i Bonmatí.

Incidències: Jornada 31 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Imatges del partit: Diana Martínez)