dilluns, 14 d’abril del 2014

EC GRANOLLERS 1 - 2 CF LLORET


Bader i la profanació de Granollers

El CF Lloret va superar l’EC Granollers per un marcador d’1-2. Els lloretencs van haver de remuntar el gol d’Alex Gil (18’). Ho van fer amb dos gols de Bader, els dos de penal, en els minuts 27 i 61, que van servir per aconseguir el cinquè triomf dels darrers sis partits i sumar tres punts que col·loquen l’equip a 7 del descens.  

Feia moltes temporades que el Lloret no aconseguia guanyar a Granollers. L’ambició, el gran estat de forma i la unió d’aquest equip són els ingredients principals que han propiciat que la història canviï. L’equip d’Edu Urdiales, que cada vegada té més clar que no vol patir en les últimes jornades, va tornar a demostrar aquest diumenge que és capaç de passar la mà per la cara a qualsevol conjunt d’aquesta Primera Catalana. Davant un dels equips més potents de la categoria, els lloretencs es van mostrar sòlids en defensa i amb molta mobilitat i alternatives en atac. Els gols van arribar des del punt de penal, en accions que no admeten cap tipus de discussió, però les jugades ofensives van ser múltiples. D’aquesta manera, el Lloret se’n va a les vacances de Setmana Santa amb un coixí molt important de 7 punts respecte la zona de descens, que ara mateix marca el Vilassar de Dalt, amb 30.

Un Lloret molt ambiciós

El tram inicial del partit va tenir el color verd de la segona equipació lloretenca. Els homes d’Edu Urdiales, com en les darreres cites, van voler dur el pes del partit i van tenir força presència en atac, amb una bona mobilitat i diverses ocasions de perill. Malauradament, però, el Granollers va ser qui va inaugurar el marcador per mitjà d’Àlex Gil. El jugador local, en una acció al contraatac, va aconseguir superar Gianni. Un Gianni que, per cert, minuts després va aturar un mà a mà. Però el Lloret es va saber sobreposar i va buscar l’empat. El va trobar en una clara acció de penal sobre Agi, que es quedava sol davant el porter quan va ser objecte de falta. Bader va ser l’encarregat de transformar el penal que va servir per col·locar l’empat momentani en el marcador. Tot es decidiria en el segon temps, amb un Lloret que volia marxar amb un resultat positiu i un Granollers que buscava, sí o sí, la victòria.

De nou, Bader, de penal

El Lloret no està massa acostumat a veure com li assenyalen dos penals favorables en un partit fora. A Granollers, però, les dues accions que van ser castigades en favor dels lloretencs van ser molt clares. El segon penal va tornar a tenir Agi com a protagonista i va acabar amb unes mans d’un defensor rival dins l’àrea. Bader, una vegada més, va plantar la pilota en el punt dels onze metres, amb autèntica sang freda, i va fer el gol de la victòria. A partir d’aquí, els homes de Raúl Matito van estirar línies i van assetjar l’àrea de Gianni, especialment en els darrers 10 minuts del partit. Però el Lloret va saber patir i, a més, els canvis van donar més aire a l’equip, i és que la forta calor es va fer notar. Els lloretencs van celebrar, amb el xiulet final de l’àrbitre barceloní López Jiménez, un nou triomf com a visitants en aquesta gran segona volta.

Els homes d’Edu Urdiales, després d’aquesta victòria, marxen a les vacances de Setmana Santa situats en el novè lloc, amb 37 punts. La propera jornada, dissabte dia 26, a les 17:00h, el Lloret rebrà el Vic. Serà en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

EC Granollers: Cañadas, Valls (Tirado, 46’), Duran, Guerrero, Bellavista (Carrillo, 80’), Vila, Gil, Serrano, Cosme, Seydi (Seydi, 46’) i García (Sylla, 80’)

CF Lloret: Gianni, Jordi Valls, Marc Soler (Ángel, 78’), Poderoso, Àlex Bertran, Aparicio (Riky, 62’), Lobo, Bader (Ivi, 69’), Pol Gómez, Agi (Brian, 78’) i Peke

Gols: 1-0 Gil (18’), 1-1 Bader (p.) (27’), 1-2 Bader (p.) (61’)

Àrbitre: López Jiménez (Barcelona). T.G.: als locals Bellavista, Gil, Vila, García i Carrillo, i als visitants Bader i Lobo. També va amonestar el tècnic del Lloret, Edu Urdiales.

Incidències: Jornada 28 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Granollers).