diumenge, 27 d’abril del 2014

CF LLORET 0 - 1 VIC UE

Un córner fatídic

Derrota per la mínima (0-1) del CF Lloret davant el Vic UE, en el partit avançat a dissabte de la jornada 29 de la Primera Catalana. Un gol del visitant Jordi Pla, en el 70’, a la sortida d’un córner, va resultar definitiu per trencar la bona dinàmica de victòries que havia aconseguit l’equip d’Edu Urdiales.

No va poder ser. La quarta victòria consecutiva no va poder arribar. El Lloret no va poder obtenir un resultat positiu i va veure com el Vic marxava cap a casa amb tres punts, fruit de l’encert visitant en una acció a pilota aturada, la clara assignatura pendent d’aquesta temporada. Segurament, el més just hagués estat un empat i és que tots dos conjunts es van mostrar forts en l’aspecte defensiu i es van produir poques oportunitats de gol. Malgrat la derrota, ha estat una jornada on els danys han estat mínims i l’equip només ha perdut un punt de distància respecte la zona de descens, que marca ara el Canyelles amb 31 punts. Queden cinc jornades on els lloretencs hauran de fer l’últim esforç.

Respecte entre els dos equips

La primera part va estar marcada pel bon ordre defensiu de tots dos conjunts, amb un Lloret que buscava combinar davant un d’un Vic que va voler sorprendre amb ràpides sortides al contraatac. Riky i Peke van protagonitzar les primeres arribades del Lloret a l’àrea rival, però el porter Sánchez va resoldre les accions. La resposta dels visitants va arribar amb un xut de Puigdesens que no va trobar porteria i, minuts més tard, amb un llançament de falta de Pla que va marxar desviat de la porteria de Gianni. Passada la mitja hora de joc, i amb un partit molt intens en el centre del camp, Pol Gómez també va provar fortuna, sense sort. La millor ocasió de la primera part no va arribar fins el minut 42, quan Ivi Sebastian va engaltar una pilota en la frontal de l’àrea, obligant al porter rival a fer una gran intervenció que va servir per mantenir el 0-0 inicial. Sense gols, es va arribar al temps de descans.

Una altra vegada, la pilota aturada

La segona part va tenir la mateixa tònica i tampoc es van poder veure massa oportunitats per obrir el marcador. Una escapada d’Ivi per banda dreta va acabar amb una bona centrada que Peke no va poder aprofitar, amb una nova intervenció decisiva del porter rival Fran Sánchez. Va ser una de les accions més destacades de la represa. Però, malauradament, el Vic va trobar el camí del gol en una acció a pilota aturada. Va ser en el minut 70, en un servei de córner. La pilota, centrada al segon pal, la va rematar Jordi Pla al fons de la porteria. Va ser una acció per la polèmica, i és que els lloretencs van demanar mans en el control del jugador del Vic. Pertegal Méndez, col·legiat del partit, no ho va considerar així i el gol va pujar al marcador. El tram final de l’encontre va comptar amb moltes interrupcions en el joc i l’única oportunitat clara de gol de què va disposar el Lloret va arribar en un llançament de falta de Xavi Aparicio, que va marxar fregant el pal. Els homes d’Edu Urdiales van buscar l’empat amb diverses pilotes penjades, fins i tot amb Gianni com a rematador, però el partit va acabar amb el 0-1 favorable al Vic.

Tot i la derrota, l’equip lloretenc es manté amb 37 punts, situat en el novè lloc. La propera jornada, desplaçament al camp de l’UE La Jonquera. Serà diumenge vinent, a les 17:30h.

CF Lloret: Gianni, Jordi Valls, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran, Marc Soler (Dani Cuerva, 82’), Lobo (Aparicio, 75’), Ivi (Brian, 75’), Pol Gómez (Agi, 62’), Riky i Peke

Vic UE: Sánchez, Carrascal, Pla, Tuneu, Serra (Nil, 62’), Verdaguer, Segalés, Coll, Puigdesens, Béjar (Berrocal, 46’) i Saus (Cabanas, 81’ (Espina, 90’))

Gol: 0-1 Pla (70’)

Àrbitre: Pertegal Méndez (Granollers). T.G.: als locals Àlex Bertran i Marc Soler, i als visitants Béjar, Coll i Sánchez. T.V.: expulsat, amb vermella directa, el segon entrenador del Lloret, Pere González (64’).

Incidències: Jornada 29 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar). Abans de l’inici del partit, es va guardar un minut de silenci en memòria de Tito Vilanova, ex entrenador del FC Barcelona.

(Imatges del partit: Diana Martínez)