dilluns, 16 de desembre del 2013

FC GIRONA "B" 2 - 2 CF LLORET

Assenyalant el camí


Empat (2-2) entre CF Lloret i FC Girona “B”, en la jornada 14 de la Primera Catalana. Els lloretencs es van avançar per mitjà de Pol Gómez, en la primera part. A la represa, els gols de Rovirola i Muñoz van provocar la remuntada momentània dels locals. Erik Mahillo, però, en el tram final, va col·locar el definitiu 2-2.

Ambició, sacrifici, coratge, lluita, esforç... Són molts els mots amb els quals podríem definir l’estat d’ànim i el partit del Lloret aquest passat diumenge a Vilablareix davant el Girona “B”. Els homes d’Edu Urdiales arribaven amb males sensacions però amb la convicció de saber que són capaços de plantar cara a qualsevol equip d’aquesta Primera Catalana. El conjunt d’Arnau Sala es va trobar molt incòmode sobre la gespa i això va ser mèrit dels lloretencs, que van defensar junts, deixant pocs espais, i van atacar sense por ni cap mena de complexes. Aquest és el camí a seguir per redreçar la situació i per convèncer el proper dissabte davant el Banyoles. Pol Gómez i Erik Mahillo, la joventut d’aquest equip, van ser els golejadors i el reflex de les ganes que té aquest Lloret de demostrar que la zona de descens no és el lloc que li pertoca.

Pol Gómez va donar avantatge en el primer temps

Amb la novetat de Marc Soler en el centre del camp, el Lloret va comptar amb més estabilitat a la zona de mitjos i aquesta va ser una de les claus per al bon funcionament tàctic amb què va comptar l’equip d’Edu Urdiales. Va ser un primer temps amb diverses alternatives en el joc, on el Girona va intentar tenir paciència i buscar espais, i on el Lloret va aconseguir robar infinitat de pilotes per crear sortides ràpides al contraatac. El marcador el va obrir el jove Pol Gómez. Va ser en un llançament de falta directa que va despistar al porter rival Andrés Díez. Un Andrés Díez que, per cert, és de Lloret de Mar. Els rivals van provar fortuna en diverses accions a pilota aturada i xuts des de la frontal però Gianni, amb importants intervencions, va mantenir el seu portal a zero fins al descans.

El Girona remunta, el Lloret creix i Erik finalitza

Els d’Arnau Sala, amb tres canvis, van començar a buscar el gol de l’empat de manera insistent i el van trobar en una acció de rebuig, després d’un llançament de falta. Marc Rovirola, des de segona línia, va superar Gianni per alt i va fer l’1-1. El segon gol del Girona va arribar minuts més tard. L’autor va ser Gerard Muñoz, amb una rematada dins l’àrea. Semblava que el pessimisme podria tornar però tot el contrari. El Lloret s’ho va creure definitivament i va anar en busca de, com a mínim, l’empat. El va trobar després d’una sèrie de córners a favor llançats de manera consecutiva. En l’últim d’ells, la pilota va caure rebutjada a la frontal de l’àrea, on esperava Erik Mahillo. El jove lloretenc va connectar, de primeres, amb l’esfèrica i va batre, amb un potent xut, el porter Andrés Díez. El marcador ja no es va moure tot i que els dos equips van buscar la victòria.

És un punt que deixa al Lloret en el mateix lloc de la classificació, en el 14è, però amb millors sensacions. La propera jornada, partit a casa davant el Banyoles. Serà aquest dissabte, a les 16:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


FC Girona “B”: Díez, Bonmatí, Rovirola, Arjona (Muñoz, 46’), Coris (Dembo, 58’), Bigas, Zamorano, Vivancos (Pérez, 46’), Pons, Herrera (Sala, 83’) i Gumbau (Romero, 46’)

CF Lloret: Gianni, Jordi Valls (Lobo, 40’), Sergio, Ángel, Àlex Bertran, Marc Soler (Bader, 68’), Pol Gómez, Riky (Erik Mahillo, 76’), Cristian (Ivi, 46’), Agi i Peke

Gols: 0-1 Pol Gómez (35’), 1-1 Rovirola (65’), 2-1 Muñoz (73’) i 2-2 Erik Mahillo (83’)

Àrbitre: Rodríguez Ventura. T.G.: als locals Herrera, Gumbau, Rovirola i Dembo, i als visitants Peke, Cristian, Agi, Lobo i Ivi.

Incidències: Jornada 14 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Vilablareix).


(Imatges del partit: Diana Martínez)