diumenge, 14 d’abril del 2013

CF LLORET 3 - 1 EC GRANOLLERS


Amb relativa tranquil·litat

Nova victòria del Lloret a casa davant el Granollers, per un marcador de 3-1. A la primera part, dos gols de Nuha van avançar els lloretencs. A la represa, Kutxo va sentenciar el partit pels de Valero, i el Granollers va escurçar distàncies en el temps afegit per mitjà de Miguel Jiménez.

El Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar s’ha convertit en una autèntica fortalesa. Ja són quatre els triomfs consecutius en una dinàmica molt positiva que ha permès al conjunt de José Ángel Valero allunyar-se a set punts dels llocs de descens directe. L’enfrontament davant el Granollers va deixar poques coses per explicar, pel que fa a accions del joc. Tots dos conjunts es van mostrar molt conservadors i poc inspirats en atac. Tot i així, els lloretencs van fer tres gol i van poder viure els darrers minuts amb certa tranquil·litat. Nuha, que va fer dos gols i que ja en suma 12, va posar la nota positiva. La nota negativa va ser, de nou, en l’aspecte de sancions. El Lloret va tornar a patir una expulsió, en aquest cas la d’Edu Poderoso. Malgrat tot, la tarda va acabar amb un somriure per tots els lloretencs, que veuen com cada vegada es troba més a prop la consecució de l’objectiu principal de la temporada: la permanència a la Primera Catalana.  

Jordi Valls, que per motius acadèmics no va poder assistir al partit, i Bader, sancionat, van ser les úniques baixes respecte l’onze inicial del cap de setmana passat a Terrassa. José Ángel Valero va recuperar els sancionats Edu Poderoso i Ángel Vadillo, que van sortir d’inici.

No va ser un gran partit de futbol ni tampoc es va poder gaudir de massa ocasions de gol. De fet, tots dos equips van mostrar una alta efectivitat i mostra d’això és el resultat amb què es va arribar al descans. Dues arribades del Lloret en la primera part i dos gols. El primer va arribar en el minut 31, en una jugada al contraatac, on Nuha no va perdonar davant el porter Rivademar. El segon, obra del mateix Nuha, va arribar pocs minuts més tard, en el 39’. Va ser en una rematada de cap, després d’una assistència d’Ivi Sebastiàn en una falta diagonal. El Granollers, per la seva part, no va crear cap ocasió clara a l’àrea de Gianni. A la represa, es va veure un joc més imprecís per part dels dos equips. Els locals, guardant el resultat, van buscar la sentencia per mitjà de contraatacs i, d’aquesta manera, va arribar el 3-0. El va fer Kutxo, en el 70’, després d’una jugada personal dins l’àrea. Tot i gaudir d’un còmode avantatge, els darrers minuts van estar marcats per la polèmica. En el 77’, el Lloret es va quedar, una setmana més, amb deu jugadors, arran de l’expulsió d’Edu Poderoso, per doble groga. Amb superioritat, el Granollers va buscar un miracle que no va arribar pas. Tot i així, els de Dani Rizaldos van aconseguir el definitiu 3-1 en una badada defensiva dels locals, que van veure com Miguel Jiménez creuava la pilota al pal llarg de Gianni. Sense més incidents, el partit va arribar al seu final amb l’alegria local, per veure’s fent una gran passa per la salvació, i amb la tristesa visitant, en veure molt i molt negre la seva situació a la Primera Catalana.

El Lloret finalitza vuitè, amb 36 punts. La propera jornada, nou derbi gironí de la Primera Catalana al camp del CF Peralada. El partit es jugarà diumenge vinent, a les 17.00h.

CF Lloret: Gianni; Sergi, Marc Soler, Poderoso, Àlex Bertran; Ángel (Dani Cuerva, 83’), Cuenca (Lobo, 68’), Ivi (Dani Rivas, 73’), Marc Ribas (Xavi, 79’); Riky i Nuha (Kutxo, 52’)

EC Granollers: Rivademar, Pinadella (Guijarro, 65’), Bellavista, Galera, Merlati (Matito, 82’), Charcos (Vila, 33’), Sala, Cosme, Batlle (Raga, 73’), Serrano i García (Jiménez, 60’)

Gols: 1-0 Nuha (31’), 2-0 Nuha (39’), 3-0 Kutxo (70’) i 3-1 Jiménez (90’)

Àrbitre: Ferrero Mansilla. T.G.: als locals Ivi, Cuenca, Riky, Ángel i Gianni, i als visitants Pinadella, Batlle, Merlatti, Bellavista i Guijarro. T.V.: expulsat, per part del Lloret, Edu Poderoso amb doble amonestació (77’).

Incidències: Jornada 27 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).