dilluns, 28 de gener del 2013

CF LLORET 1 - 1 UE LA JONQUERA

Un empat agredolç

El CF Lloret va sumar un punt en empatar davant l’UE La Jonquera, en el primer partit de la segona volta. Els rivals es van avançar per mitjà de Laari, durant la primera part, però Albert Marcos, a la represa, va aconseguir el definitiu 1-1.

La segona volta ha començat amb diverses sensacions pel Lloret. L’empat davant La Jonquera va deixar un sabor agredolç en el conjunt lloretenc. L’aspecte positiu que s’emporta l’equip és el d’haver plantat cara a un dels rivals de la part alta, amb una segona part on els selvatans van merèixer alguna cosa més que no pas l’empat. L’aspecte negatiu, que també hi es, parla d’un punt que no beneficia massa al Lloret, que ara mateix ocupa un lloc en la zona de descens directe, arran dels resultat que s’han esdevingut en aquesta jornada. Va ser un partit força apàtic per part dels dos conjunts on l’astúcia de Riky, amb l’encert d’Albert Marcos, i la bona actuació del porter Héctor Massanet van donar un punt a l’equip que només el temps dirà si és bo o no ho és. Es veurà amb els resultats que el Lloret sigui capaç d’obtenir en les dues properes jornades, que seran fora: visitaran el camp del Farners i, després d’una setmana de descans, serà el moment de desplaçar-se fins a Ripollet.

La novetat més destacada en l’alineació titular va ser la presència del jove Xavi González en el centre del camp. Per primera vegada en la temporada, Ángel Vadillo, l’home que més minuts ha disputat amb José Ángel Valero, va haver d’esperar la seva oportunitat a la banqueta. Tot i així, Vadillo va acabar entrant abans del descans a causa d’una jugada malaurada per Marc Ribas, que recuperava la titularitat i que va haver de ser retirat del terreny de joc després de rebre un fort cop de colze del rival Laari. En total, set canvis en l’onze titular de Valero. Marc Soler, Poderoso, Àlex Bertran, Riky i Pecci també van recuperar la titularitat.

No va ser una bona primera part pel Lloret, que no va disposar de cap opció clara de gol. La Jonquera, per la seva part, va tenir una alta efectivitat en els primers 45 minuts, i és que va enviar al fons de la porteria l’única oportunitat de perill que va tenir. Va ser en el minut 34, en una falta lateral que Laari, dins l’àrea, va aprofitar per fer el 0-1. De nou, els lloretencs es van veure obligats a jugar a remolc del rival. A la segona part, els locals van mostrar una millor imatge i van arribar amb més perill a l’àrea rival. El Lloret va aconseguir el gol de l’empat en el minut 60. Va ser en una falta frontal que Riky va servir de manera ràpida, mentre els defensors visitants es col·locaven en la barrera, i que va deixar sol Albert Marcos davant el porter García. L’extrem dretà no va perdonar i va firmar el seu segon gol de la temporada, que és també el seu segon gol consecutiu. Els de José Ángel Valero van dominar el joc i van mostrar-se ambiciosos. Malgrat els esforços, l’encert de cara a porteria hi va tornar a mancar i La Jonquera va poder fer el segon amb perilloses jugades al contraatac. Però va aparèixer la figura d’Héctor Massanet. El porter local va estar molt encertat en les seves accions i va resoldre amb solvència diferents accions ofensives del conjunt visitant, la majoria d’elles amb Sergi Arimany com a protagonista. Els últims minuts van estar marcats per la polèmica arbitral. El col·legiat Barón Ajenjo va expulsar el rival Ferrón, per una agressió sobre Riky, però el Lloret no va poder aprofitar la superioritat numèrica en el tram final del partit.

El Lloret finalitza la jornada en la quinzena posició, amb 20 punts. La propera jornada, derbi selvatà. Els homes de José Ángel Valero es desplaçaran al camp del CE Farners. Serà dissabte vinent, a partir de les 16.00h.

CF Lloret: Héctor; Sergi, Marc Soler, Poderoso, Àlex Bertran; Xavi, Ivi, Marc Ribas (Ángel, 34’); Albert Marcos (Dani Cuerva, 71’), Riky i Pecci (Cristian, 66’)

UE La Jonquera: García, Budó, Jiménez, Fernández, Mabil, Laari (Eladio, 65’), Prieto, Rodríguez (Cabezos, 86’), Arimany, Ferrón i Alberto (Bassols, 55’)

Gols: 0-1 Laari (34’) i 1-1 Albert Marcos (60’)

Àrbitre: Barón Ajenjo. T.G.: als locals Àlex Bertran, Sergi, Ivi, Dani Cuerva, Cristian, Poderoso, Riky, Ángel i Albert Marcos, i als visitants Mabil, Arimany, Alberto, Rodríguez i Fernández. T.V.: expulsat, per vermella directa, Ferrón (80’), de La Jonquera.

Incidències: Jornada 18 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Imatges del partit: Diana Martínez)