dilluns, 3 de desembre del 2012

CF LLORET 3 - 1 FC SANT QUIRZE

El camí correcte

El CF Lloret va vèncer el FC Sant Quirze per un marcador de 3-1, en el partit avançat a dissabte de la jornada 13 de la Primera Catalana. Marc Ribas, en el minut 3, va obrir el marcador però el visitant Sánchez va empatar de manera momentània abans del descans. A la represa, els gols de Nuha i Riky van servir per deixar els tres punts a casa. Els homes de Valero trenquen una ratxa negativa de set jornades sense guanyar.

Punt d’inflexió pel Lloret. La victòria de dissabte davant el Sant Quirze ha de servir per aportar la confiança necessària per poder tornar a la dinàmica positiva de l’inici del campionat. Ja feia algunes jornades que l’equip lloretenc mereixia alguna cosa més que empats i derrotes. Davant el Sant Quirze, dominant en gran part del joc, l’equip va disposar de tots aquells detalls que fan falta per acabar decantant un partit. A més, es va poder veure el bon moment d’homes com Nuha o Riky, que van tornar a repetir com a golejadors per segona jornada consecutiva. Marc Ribas, per la seva part, es va retrobar amb el gol i Ángel Vadillo va oferir la seva millor versió en el mig del camp. En general, una bona actitud per part dels locals que van sumar tres punts molt importants de cara a allunyar-se i agafar un petit marge respecte la zona de descens.

Només dos canvis, en aquesta ocasió, en l’alineació que va presentar José Ángel Valero. El tècnic va donar entrada a Edu Poderoso en el centre de la defensa, que tornava després de la seva sanció. També va recuperar la titularitat Àlex Lobo, que en aquesta ocasió va formar trivot al centre del camp amb Ángel Vadillo i un Hèctor Cuenca que va repetir com a titular en la seva segona setmana com a jugador del Lloret.

Les coses es van posar de cara molt d’hora. Quan només s’havien jugat tres minuts de joc, i després de que el Sant Quirze s’acostés amb un llançament de falta, el Lloret va fer el primer gol de la tarda. L’autor va ser Marc Ribas, que va firmar el seu cinquè gol de la present temporada amb una rematada de cap dins l’àrea petita, després d’un refús de la defensa visitant. Amb el marcador a favor, el Sant Quirze no semblava donar símptomes de reacció i va ser el conjunt local qui va dominar i va tenir la possessió de la pilota. Malgrat tot, a poc pel temps de descans, el Sant Quirze va trobar el gol de l’empat per mitjà de Sánchez, que va rematar al fons de la porteria, una pilota centrada des de la banda dreta. Això va ser en el minut 40 i, dos minuts més tard, el visitant García va ser expulsat per vermella directa, a causa d’una entrada desmesurada. Abans del descans, els vallesans van poder fer l’1-2 però l’àrbitre López Martínez va anul·lar l’acció per fora de joc. Amb l’empat momentani i jugant amb superioritat numèrica, el segon temps serviria per a que l’equip de José Ángel Valero sentenciés el partit amb dos gols. Aquests van arribar en quatre minuts. En el 60’, Nuha, rematant de cap una pilota servida des del córner, va fer pujar el 2-1 al marcador. I quatre minuts més tard, sense temps per a la reacció visitant, Riky, en jugada personal, va batre la porteria de Ballesteros. A partir d’aquí, el Sant Quirze, sense res a perdre, va buscar la porteria de Gianni, mentre que els lloretencs van defensar el resultat buscant, després, accions ràpides al contraatac.

És un triomf que fa pujar l’equip fins a l’onzè lloc, amb 16 punts. Després de la setmana de descans, pel pont, el Lloret es desplaçarà al camp de l’Horta. Serà diumenge, dia 16 de desembre, a partir de les 12.00h, en el Camp Municipal Feliu i Codina.

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls (Albert Marcos, 91’), Batllosera, Poderoso, Àlex Bertran; Ángel, Lobo (Ivi, 60’), Cuenca; Riky (Marc Soler, 87’), Marc Ribas (Dani Cuerva, 83’) i Nuha (Pecci, 85’)

FC Sant Quirze: Ballesteros, Esteve, Bonafont, Chica (Quereda, 62’), Lladó, Escobar (Argemí, 46’), Murillo (Hernández, 74’), Valera, García, Sánchez (Casado, 66’) i Gutiérrez

Gols: 1-0 Marc Ribas (3’), 1-1 Sánchez (40’), 2-1 Nuha (60’) i 3-1 Riky (64’)

Àrbitre: López Martínez. T.G.: als locals Lobo, Riky, Poderoso, Cuenca i Àlex Bertran, i als visitants Chica, Lladó, Gutiérrez i Sánchez. T.V.: expulsat, per vermella directa, García, jugador del Sant Quirze (42’).

Incidències: Jornada 13 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Imatges del partit: Diana Martínez)