diumenge, 23 de desembre del 2012

CF LLORET 0 - 1 CE VILASSAR DALT

Bloquejats

Derrota per la mínima del CF Lloret en l’últim partit de l’any davant el CE Vilassar de Dalt, corresponent a la jornada 15 de la Primera Catalana. Un gol de David Gómez, en el minut 22, va donar el triomf al conjunt rival.

No va poder ser. El darrer partit de l’any 2012 va acabar amb un altre mal de cap per un Lloret que segueix sense entrar en una dinàmica positiva de resultats. Dissabte, davant el Vilassar de Dalt, els lloretencs no van saber trobar el camí i es van tornar a deixar tres punts molt importants per poder agafar aire respecte a la zona de descens. I és que, ara mateix, amb els resultats que ha deixat la jornada, l’equip es mantindrà tretzè però es queda a tan sols 1 punt del cuer, que és el San Cristóbal, que aquest cap de setmana ha guanyat al camp del fins ara líder, l’Àvia, per un contundent 1-4. Una lliga boja on el Lloret ha d’acabar donant el cop sobre la taula i recuperar la bona ratxa de resultats amb la que va iniciar la temporada. Una dada per l’optimisme diu que, a falta de sis punts per disputar-se, aquest Lloret només en té un menys que el Lloret de la passada temporada en tota la primera volta, que en va aconseguir 17.

Davant el Vilassar de Dalt, només una modificació en l’onze titular que va presentar José Ángel Valero. La sanció d’Ángel Vadillo va provocar que Albert Batllosera deixés la posició de defensa central i passés a ocupar un lloc en el mig del camp. Al costat d’Edu Poderoso, en el centre de la defensa, va recuperar la titularitat el capità Marc Soler.

No va ser una bona primera meitat la que va jugar el Lloret. El dominador va ser l’equip rival que, tot i no disposar de massa oportunitats de gol, va dur el pes del partit i el control de la pilota. La primera gran ocasió va ser pel Vilassar de Dalt, per mitjà de Rodríguez, que va enviar la pilota al pal. Minuts més tard, en el 22’, els visitants es van avançar en el marcador en un llançament de falta directa. David Gómez, amb un xut potent, va superar Gianni i va col·locar el que acabaria sent el definitiu 0-1 en el marcador. El cert és que els lloretencs no van trobar el camí en cap moment de la primera part i el Vilassar, que va ser l’amo i senyor de l’esfèrica, tampoc va inquietar massa la porteria local. Just iniciar-se el segon acte, quan només s’havien jugat dos minuts, el jove Àlex Lobo va veure la segona groga del partit i el Lloret es va quedar amb un home menys. Curiosament, en inferioritat numèrica va ser quan els selvatans van oferir una millor imatge, amb moltes més accions ofensives que no van tenir un bon final. Malgrat buscar l’empat amb insistència, el porter rival Cano només va haver d’intervenir en un xut d’Hèctor Cuenca, en una acció en què la grada del Municipal ja cantava el gol. Amb polèmica arbitral i amb l’expulsió del preparador de porters del Lloret, Joaquín Álvarez, van transcórrer els últims minuts sense cap gol ni acció destacada que va deixar en el marcador el 0-1.

Es tracta d’una derrota que mantindrà al Lloret amb 16 punts, a la tretzena posició. La propera jornada serà després de les Festes de Nadal. Els homes de José Ángel Valero jugaran al camp del líder, el Cerdanyola. Serà diumenge dia 13 de gener, a partir de les 12.00h, des de La Bòbila de Cerdanyola del Vallès.

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Poderoso, Marc Soler, Àlex Bertran; Batllosera (Pecci, 76’), Lobo, Cuenca; Riky, Marc Ribas (Dani Cuerva, 52’) i Nuha

CE Vilassar Dalt: Cano, Camps, Salvador, Fuentes, Gómez, Galeano (Martín, 70’), Torremorell (Llovet, 77’), Rodríguez (Frías, 55’), Viladomiu (Hospital, 63’), Mendoza i Almazán (Pagán, 46’)

Gol: 0-1 Gómez (22’)

Àrbitre: López Quintana. T.G.: als locals Àlex Bertran, Marc Ribas, Dani Cuerva i Jordi Valls, i als visitants Galeano i Martín. T.V.: expulsat, per doble amonestació, el lloretenc Àlex Lobo (47’) i, per vermella directa, el preparador de porters local, Joaquín Álvarez (88’).

Incidències: Jornada 15 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).