dilluns, 17 de desembre del 2012

AT. HORTA 4 - 1 CF LLORET

Vuit minuts fatals

El Club de Futbol Lloret va caure derrotat al camp de l’Horta, per un marcador de 4-1. En els primers vuit minuts, els locals Millán i Rubio van encarrilar l’encontre pels interessos de l’Horta amb dos gols. Nuha (12’) va retallar distàncies però, a les acaballes del partit, Pereira, de penal, i Fernández van sentenciar.

Després de la victòria a casa davant el Sant Quirze, semblava que el Lloret començaria a aixecar el cap però no va ser així. Diumenge, al Feliu i Codina d’Horta, els homes de José Ángel Valero van tornar a perdre en un desplaçament que va estar condicionat per la falta de concentració en els primers minuts i en els darrers. Dos gols abans del minut 8, i dos gols més en els últims 6 van noquejar el Lloret que ara haurà de buscar la victòria de manera obligada en la propera jornada davant el Vilassar de Dalt, per no caure en els llocs de descens abans de l’aturada de Nadal. A més de la derrota, els resultats de la jornada no han acompanyat i és que la majoria de rivals que es troben, per puntuació, en una situació similar han aconseguir resultats positius.

José Ángel Valero comptava amb el dubte de si podria alinear d’inici Hèctor Cuenca. Finalment, el migcampista va formar en l’onze titular. Per primera vegada en aquesta temporada, Valero va repetir equip titular i van començar els mateixos onze jugadors de la passada jornada, en el partit davant el Sant Quirze.

En el minut 6 i en el minut 8 van arribar els primers gols de l’encontre. Els lloretencs no van sortir concentrats i l’1-0 va arribar en una acció a pilota aturada que Millán va acabar enviant al fons de la xarxa. Dos minuts més tard, i per a desesperació dels visitants, Rubio va batre Gianni i va col·locar el segon gol. Però l’equip va comptar amb una reacció que va mantenir el partit amb vida fins els darrers instants. Nuha, en el minut 12, va finalitzar una jugada de Marc Ribas per firmar el seu novè gol de la competició. Amb el 2-1 en el marcador, el Lloret va agafar el ritme necessari i va començar a crear ocasions de gol però hi va faltar l’encert que tant ha penalitzat al conjunt selvatà en les últimes jornades. I la tensió va arribar a les banquetes fruit de la polèmica actuació arbitral. En el minut 29, Vizcarro Caparrós va expulsar el tècnic José Ángel Valero per protestar. A la represa, els lloretencs van dominar i van seguir fabricant bones oportunitats de gol. Tot va semblar posar-se una mica de cara en el minut 69, amb l’expulsió del jugador local Aleix Vall. El Lloret va buscar l’empat a la desesperada, avançant linies, i els rivals van aprofitar dues jugades al contraatac per sentenciar. El 3-1 va arribar en un penal provocat per Ivi Sebastián, que va tocar la pilota amb les mans dins l’àrea, en una altra acció per la polèmica (84’). En l’últim minut, l’Horta va fer el 4-1, aprofitant una errada defensiva.

Aquesta derrota deixa el Lloret a la tretzena posició, amb 16 punts. La propera jornada, els homes de Valero rebran al Vilassar de Dalt. El partit serà dissabte vinent, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls (Dani Cuerva, 77’), Batllosera, Poderoso, Àlex Bertran (Seco, 81’); Ángel, Lobo, Cuenca (Erik Mahillo, 73’); Riky, Marc Ribas (Ivi, 68’) i Nuha

At. Horta: Aquilue, Cussó, Vall, Ezquerra, Esteve, Millán, Solé (Albano, 73’), Prats (Verastegui, 83’), Villegas (Fernández, 75’), Trives (Tejero, 46’) i Rubio (Pereira, 60’)

Gols: 1-0 Millán (6’), 2-0 Rubio (8’), 2-1 Nuha (12’), 3-1 Pereira (p.) (84’) i 4-1 Fernández (89’)

Àrbitre: Vizcarro Caparrós. T.G.: als locals Trives, Ezquerra i Villegas, i als visitants Lobo, Poderoso, Marc Ribas, Jordi Valls, Ivi i Ángel. T.V.: expulsat el jugador de l’Horta, Aleix Vall, per doble amonestació (69’) i, per vermella directa, l’entrenador del CF Lloret, José Ángel Valero (29’).

Incidències: Jornada 14 de la Primera Catalana. Camp Municipal Feliu i Codina (Horta).