dilluns, 26 de novembre del 2012

CD MONTCADA 3 - 2 CF LLORET

Fins que Cabezas Moyà va voler


El CF Lloret va caure derrotat a Montcada per un marcador de 3-2, en l’encontre corresponent a la jornada 12 de la Primera Catalana. Els locals es van avançar per mitjà de Sergi Arranz, però el homes de José Ángel Valero van donar la volta al marcador amb els gols de Nuha i Riky, de penal. El Montcada, en dues accions per la polèmica, van capgirar el resultat gràcies a Kike Amador i Sergi Arranz, de penal. El linier Cabezas Moyà, protagonista del partit.

No va ser merescuda, ni molt menys, la derrota del Lloret al camp de La Ferreria de Montcada i Reixac. Els lloretencs van merèixer alguna cosa més després de plantar cara i millorar en molt la imatge de les darreres jornades. El Lloret va lluitar, va crear, va mostrar un alt grau de sacrifici i va estar viu en tot moment. Però tot això va deixar de ser vàlid fins que el linier Alejandro Cabezas Moyà va voler. En el minut 88, va decidir aixecar la seva banderola per obligar el col·legiat Galera Serrano a castigar els lloretencs amb un penal en contra. Es tracta del mateix linier que la temporada passada va assenyalar el penal que va provocar la derrota a Cerdanyola del Vallés, i el mateix que en aquest curs, en el primer partit de lliga a La Jonquera, va decretar la primera de les dues penes màximes que es van assenyalar en contra dels selvatans. Casualitat o no, el fet és que el Lloret va marxar de Montcada i Reixac amb les mans buides, sense merèixer la derrota i inflant la dada negativa que diu que dels últims 21 punts, l’equip només n’ha sumat 3.  

La novetat més destacada de l’onze inicial que va presentar José Ángel Valero va ser la titularitat d’Hèctor Cuenca, que va formar al mig del camp amb els habituals Ángel Vadillo i Ivi Sebastián. Al centre de la defensa, va tornar el capità Marc Soler i va repetir Albert Batllosera. Mentre que en atac, Riky Serralunga va recuperar la titularitat.

El Montcada es va trobar amb un gol en el minut 11, a causa d’una errada defensiva que va aprofitar Sergi Arranz per fer el primer de l’encontre. El Montcada va agafar confiança i va buscar accions ràpides ben resoltes per la defensa del Lloret. L’empat lloretenc va arribar passada la mitja hora de joc, gràcies a un gol de Nuha, després de regatejar al porter local Lledó amb una assistència de Riky. Amb l’1-1, va ser el conjunt de Valero qui va pasar a tenir les millors ocasions però no hi va haver sort i amb aquest empat momentani es va arribar al descans. El segon acte es va iniciar de la millor manera possible, amb un penal a favor provocat per Nuha. Riky va agafar la responsabilitat i no va perdonar des dels onze metres per fer l’1-2. El Montcada semblava no reaccionar però va arribar la primera acció polèmica, en unes mans assenyalades a Gianni, per agafar la pilota fora de l’àrea. El llançament de la falta el va fer Kike Amador que va pujar el segon gol local al marcador. Però els selvatans no van abaixar els braços i van lluitar fins el final. El que no esperaven els jugadors del Lloret era el que passaria en el minut 88. El linier Cabezas Moyà va decidir que havia arribat el moment d’acabar amb tot l’esforç dels lloretencs i va assenyalar un penal absurd i molt dubtós, davant la incredulitat de tots, fins i tot de l’àrbitre principal Galera Serrano. Sergi Arranz va ser l’encarregat de fer el llançament i de donar els tres punts al Montcada.     

El Lloret finalitza la jornada en el catorzè lloc, amb 13 punts. La propera jornada, els de José Ángel Valero jugaran davant el FC Sant Quirze. Serà dissabte vinent, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


CD Montcada: Lledó, Fernández, Martínez, Sánchez, Armengol, Sergi Arranz (Pacheco, 89’), Marín, Kike Amador, González (Cuéllar, 52’), Pociello i Bermúdez (Martínez, 78’)

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Marc Soler, Batllosera, Àlex Bertran (Dani Sánchez, 83’); Ángel, Ivi, Cuenca (Cristian, 69’); Marc Ribas, Riky i Nuha

Gols: 1-0 Sergi Arranz (11’), 1-1 Nuha (31’), 1-2 Riky (46’) (p.), 2-2 Kike Amador (59’) i 3-2 Sergi Arranz (88’) (p.)

Àrbitre: Galera Serrano. T.G.: als locals González, Sergi Arranz i Martínez, i als visitants Nuha, Cuenca, Gianni, Marc Ribas i Ángel. T.V.: expulsat, amb vermella directa, el lloretenc Cristian (88’).

Incidències: Jornada 12 de la Primera Catalana. Camp Municipal La Ferreria Nou (Montcada i Reixac).


(Imatges del partit: Diana Martínez)