diumenge, 28 d’octubre del 2012

UE AVIÀ 2 - 1 CF LLORET

Remuntats

Derrota del CF Lloret a Avià per un marcador de 2-1, en l’encontre avançat a dissabte de la jornada 8 de la Primera Catalana. Tot i avançar-se en el marcador, per mitjà d’Ángel Vadillo, els lloretencs van veure com els locals remuntaven el partit abans del descans amb els gols de Sucias i Noguera.

El llarg desplaçament del Lloret a Avià va deixar el mateix resultat de la passada temporada. Un 2-1 que fa que els del Berguedà continuïn, una jornada més, sense conèixer la derrota, mentre que els selvatans sumen ja tres jornades sense guanyar. Després d’un viatge de més de dues hores i sobre un terreny de joc de gespa natural en pèssimes condicions, els homes de José Ángel Valero van sortir amb la intenció d’oblidar la derrota davant la Gramanet “B” i recuperar la dinàmica positiva ja perduda. No va ser així i els lloretencs van marxar sense cap punt. De nou, l’equip va patir dues expulsions. En aquest cas, les d’Edu Poderoso i Àlex Bertran.

José Ángel Valero va introduir tres canvis en l’onze titular, respecte el que va caure a casa davant l’UD Gramanet “B”. Chema Aguilera, Àlex Lobo i Erik Mahillo van ser les novetats en l’equip inicial, i és que el tècnic lloretenc comptava amb les baixes obligades per sanció d’Àlex Seco i d’un Ivi Sebastián que, fins ara, sempre havia estat titular en el centre del camp.

Els primers minuts del partit ja van mostrar que no es veuria un bon futbol, ni molt menys. L’excés de pilotes llargues van manar sobre el joc combinatiu i això va provocar una certa escassetat en les oportunitats de gol per cadascun dels dos conjunts. El Lloret es va avançar en el marcador abans del primer quart d’hora de joc. Va ser en una acció d’estratègia, en un córner servir per Bader que va rematar a gol Ángel Vadillo. Però l’alegria va durar molt poc en la banqueta visitant, i és que els locals van empatar l’encontre dos minuts més tard. Va ser, també, en una acció de córner que va finalitzar Sucias. Els de Valero, van poder avançar-se, de nou, en el marcador en accions de Nuha, Chema i Bader, però la sort no va estar de cara pels lloretencs. L’Avià, en l’últim minut de la primera part, va fer el que seria el definitiu 2-1, en una centrada des de la banda dreta que Noguera va rematar en semi-errada. A la represa, el Lloret va buscar l’empat però el joc va ser molt més pausat i marcat per la polèmica actuació de l’àrbitre, Tomàs López. De nou, el conjunt selvatà va patir dues expulsions. Edu Poderoso, juntament amb el local López, va marxar abans d’hora per vermella directa, mentre que, minuts més tard, va ser Àlex Bertran qui va veure la segona targeta groga. No hi va haver reacció i el Lloret va marxar d’Avià amb les mans buides.

Amb aquesta derrota, el Lloret es manté amb 11 punts, situat a l’onzena posició. La propera jornada, els de José Ángel Valero rebran a casa al CP Sant Cristóbal. Serà dissabte vinent, a les 16.00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UE Avià: Coll, Pintó (Cortizo, 86’), Barnada, Baena, Sucias, Revilla, González (Miki Noguera, 81’), Guijarro (López, 57’), Martínez, Soler i Noguera (Santmartí, 87’)

CF Lloret: Gianni; Poderoso, Marc Soler, Chema, Àlex Bertran; Lobo, Ángel; Bader (Dani Rivas, 83’), Marc Ribas, Erik Mahillo (Riky, 65’); i Nuha

Gols: 0-1 Ángel (14’), 1-1 Sucias (16’) i 2-1 Noguera (44’)

Àrbitre: Tomàs López. T.G.: als locals Barnada, Pintó, Baena, Soler, Noguera i Santmartí, i als visitants Bader, Marc Soler, Marc Ribas i Lobo. T.V.: expulsat, per vermella directa, el local López (77’) i el visitant Poderoso (77’) i, per doble amonestació, el lloretenc Àlex Bertran (80’).

Incidències: Jornada 8 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Avià.