diumenge, 13 de maig del 2012

CF LLORET 3 - 1 UE AVIÀ

Triomf de Primera Catalana

Victòria del CF Lloret per 3-1 davant l’UE Avià, en el partit corresponent a la jornada 31 de la Primera Catalana, una categoria en la qual els lloretencs es mantindran per la temporada vinent. A la primera meitat, Àlex Bertran va avançar als seus. A la represa, Héctor Cuenca va ampliar l’avantatge però Daniel Sucias, de penal, va retallar distàncies. El partit el va sentenciar Dani Pecci.

Ara sí, ja podem dir que el Lloret serà, com a mínim, durant una temporada més equip de Primera Catalana. Els d’Edu Urdiales van poder celebrar la permanència després de superar l’Avià en un bon partit de futbol on els aficionats, en un horari inèdit aquest any, van poder gaudir de dos conjunts que van sortir a atacar en tot moment. Es van poder veure un munt d’oportunitats de gol i un joc vistós. Segurament, un dels millors encontres de la temporada en el Camp Municipal de Lloret. Al finalitzar el partit, els jugadors, en el túnel de vestidors, es van deixar anar i, amb els seus càntics personals, van poder recordar moments molt especials de la passada temporada. Amb la feina feta, ara, els lloretencs viuran tres jornades amb total tranquil·litat. Tres setmanes per gaudir però amb les ganes de guanyar i posar-ho difícil, en especial, a Vilassar de Mar i Palamós, que volen finalitzar en la zona de promoció d’ascens. El Lloret serà un dels jutges de la lliga.

Les baixes múltiples baixes amb les que va comptar el Lloret van obligar Edu Urdiales a convocar i fer debutar amb l’equip a dos jugadors del Lloret “B”: Cristian Reyero (“Parru”) i Francesc Massegú (“Massa”). Tots dos van gaudir de minuts a la segona meitat. Pel que fa a l’onze titular, només dos canvis: Albert Batllosera i Riky van recuperar la titularitat.

Partit d’anada i tornada. Aquesta va ser la tònica durant els 90 minuts en l’encontre del Lloret que ens ha deixat més ocasions durant la temporada. En el primer quart d’hora, l’Àvià ja va posar a provar Jaume Prado en dues accions i, Albert Batllosera, ell sol, va estavellar dues vegades la pilota al travesser. Però el marcador no es va obrir fins al minut 26, quan Àlex Bertran, des de llarga distancia, va colpejar la pilota amb tota la seva ànima i la va introduir al fons de la xarxa d’Edu, ben ajustada al pal esquerre del porter. Un gran gol com la majoria dels que ens té acostumats el lateral lloretenc. El resultat al descans va ser d’1-0, però hauria pogut ser molt més gran, ja que tots dos conjunts no van deixar de buscar la porteria contraria. A la represa, la dinàmica va ser la mateixa però el Lloret es va veure en superioritat numèrica als 10 minuts de joc. L’àrbitre Navarrete Montoro, en una acció confusa i polèmica, va expulsar el visitant Guijarro, que va veure la segona targeta groga després de simular penal. Amb un home més, els d’Edu Urdiales es van sentir molt més còmodes i van poder fer el segon. Va ser gràcies a Héctor Cuenca, en una jugada d’estratègia. Però l’Avià va aconseguir retallar distàncies dos minuts més tard (72’). Va ser gràcies a Sucias, que va transformar un penal comés per Jordi Valls. En els darrers minuts, el partit es va trencar però la fortuna va estar de part dels lloretencs, que van sentenciar el partit amb el 3-1. L’autor va ser Dani Pecci, que va culminar una jugada al contraatac.

Amb aquests tres punts, el Lloret en suma 45 i avança fins a la setena posició. La propera jornada, els homes d’Edu Urdiales visitaran el Municipal La Bòbila, per enfrontar-se al Cerdanyola del Vallés FC. Serà dissabte vinent, a partir de les 19.00h.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Chema (Ivi, 55’), Àlex Bertran; Sergi, Cuenca, Riky (Parru, 76’); Àngel, Batllosera (Massa, 74’) i Kutxo (Pecci, 60’)

UE Avià: Morte, Pintó, Sánchez, Baena (González, 65’), Sucias (Cortizo, 79’), Miki Noguera, Sellarés, Guijarro, López (Raúl, 80’), Viladomat i Joan Noguera

Gols: 1-0 Àlex Bertran (26’), 2-0 Cuenca (70’), 2-1 Sucias (p.) (72’), 3-1 Pecci (86’)

Àrbitre: Navarrete Montoro. T.G.: als locals Jordi Valls, Massa i Cuenca, i als visitants Viladomat, Raúl, Cortizo i Morte. T.V.: expulsat, per doble amonestació, Guijarro de l’Avià (55’).

Incidències: Jornada 31 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).