dilluns, 19 de març del 2012

CF LLORET 2 - 1 CD MONTCADA

Cuenca i “Batllo” per seguir escalant

El CF Lloret va tornar a guanyar. Ho va fer davant el CD Montcada per un marcador de 2-1, en el partit corresponent a la jornada 24 de la Primera Catalana. Héctor Cuenca, a la primera part, va avançar als lloretencs però abans del descans els visitants van empatar per mitjà de Quim Solano. A la represa, Albert Batllosera va fer el gol de la victòria.

El Lloret continua sumant de tres en tres i ja van 18 punts dels últims 21 possibles. Sis victòries en aquesta segona volta que donen moral, tranquil·litat, confiança i ganes de seguir endavant. És el premi merescut a tot l’esforç i el treball de la primera volta que sembla que ara comença a donar els seus fruits. Dissabte, davant el Montcada, es va tornar a veure un equip que s’ho creu, que mai deixa de lluitar i que sap refer-se de les situacions contràries que se li presenten. A més, apostant per un bon joc davant rivals que prefereixen un joc més directe i basat més en la força i en les individualitats que no pas en el col·lectiu. El bon estat de forma d’homes com Jordi Valls, Héctor Cuenca o Marc Ribas demostra la bona dinàmica en la qual ha entrat aquest Lloret que vol oblidar-se d’una vegada per totes de la zona de descens i que es vol consolidar en una zona tranquil·la d’aquesta Primera Catalana. Ara, el camí a seguir ja està ben definit i de ben segur que l’equip no l’abandonarà.

Comença a ser habitual que Edu Urdiales no canvii el sistema si les coses surten bé. En l’alineació de dissabte, només hi van haver dos canvis respecte l’onze titular de la jornada anterior. Jordi Valls va recuperar la titularitat en el lateral dret, després del seu partit de sanció per acumulació d’amonestacions. L’altra novetat va ser la de Dani Pecci, que va tornar a la davantera.

Des dels primers cinc segons es va veure com seria la major part del partit o, almenys, quan la possessió fos del Montcada. Pilotades llargues i més pilotades llargues en busca de la seva màxima referència ofensiva, el davanter Quim Solano, un dels més alts de la categoria. Aquest va ser el joc que va proposar el conjunt rival, contra l’aposta pel toc del Lloret d’Edu Urdiales. La primera part no va ser massa vistosa i durant els primers 20 minuts de joc més d’un badall va aparèixer a la graderia del Camp Municipal. Però tot va canviar quan, aprofitant una jugada al contraatac, Héctor Cuenca es va plantar sol davant del porter Plancheria i va fer el primer gol de la tarda. Amb l’1-0 en el marcador, el partit es va animar i es van poder veure més ocasions de gol. La resposta del Montcada al gol del Lloret no es va fer esperar i poc va durar l’alegria en la banqueta local. Una pilota penjada a l’àrea la va rematar Quim Solano i va superar Jaume Prado, que poca cosa va poder fer. Abans del descans, el Lloret va poder fer el segon però la fortuna no va estar del costat de Dani Pecci, que va veure com Plancheria li guanyava la partida. Al segon temps, el joc va ser més vistós i també més intens amb l’afegit de la polèmica arbitral, que tampoc hi va faltar. Quan només s’havien jugat tres minuts de la represa, Ivi, de cap, va introduir la pilota al fons de la xarxa però l’assistent va anul·lar el gol per un ajustat fora de joc. El Lloret sortia amb força però el Montcada feia molt de mal a pilota aturada. L’ocasió més clara dels visitants va ser en un llançament de falta davant el qual va haver d’intervenir Jaume Prado amb una gran aturada. Més tard, nou gol anul·lat per fora de joc. En aquesta ocasió, qui va rematar va ser Bader, però Asensio Tejero no el va donar per vàlid. Els lloretencs no van abaixar els braços i van obtenir la recompensa. Una jugada ràpida al contraatac va suposar el definitu 2-1, obra d’Albert Batllosera, que va superar per alt al porter rival. En els minuts finals, el Lloret va saber aguantar i, amb una nova aturada de Jaume Prado, va acabar l’encontre i els tres punts es van tornar a quedar a casa.

Amb aquesta victòria, els d’Edu Urdiales es situen setens amb 35 punts. La propera jornada, partit al camp del CF Júnior. Serà dissabte vinent a partir de les 16.15h.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas; Àngel (Sergi, 78’), Cuenca (Àlex Bertran, 83’), Ribas; Ivi (Bader, 61’), Riky (Batllosera, 78’) i Pecci (Dani Cuerva, 57’)

CD Montcada: Plancheria, Fernández, Prieto (Yeboah, 61’), Jordi Mir (Cuéllar, 83’), Martínez, Pueyo, Amador, Armengol (Nacarino, 83’), Quim Solano, Sánchez (López, 83’) i Jiménez (Jose Maria, 46’)

Gols: 1-0 Cuenca (23’), 1-1 Quim Solano (30’) i 2-1 Batllosera (81’)

Àrbitre: Asensio Tejero. T.G.: als locals Ribas, Ivi, Jordi Valls, Marc Soler i Prado, i als visitants Prieto, Martínez i Fernández. T.V.: cap.

Incidències: Jornada 24 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).