diumenge, 4 de març del 2012

CF LLORET 2 - 0 UE MOLLET

Es carreguen al líder

Victòria del CF Lloret davant l’UE Mollet per un marcador de 2-0, en el partit corresponent a la jornada 22 de la Primera Catalana. Kutxo, en la primera part, va fer l’1-0. A la represa, Bader va tancar el partit amb el definitiu 2-0.

“A mi que el Mollet sigui el líder, què vols que et digui...”. És una frase molt significativa. Aquest ha estat el pensament que ha implantat Edu Urdiales durant la setmana per tal d’afrontar amb la màxima moral el partit davant el Mollet. El Lloret va sumar tres punts que són fruit de la convicció i de la confiança que aquests jugadors tenen en si mateixos. Ningú hagués dit, durant el partit, que el Mollet era el líder i el Lloret l’equip que lluitava per allunyar-se de la zona de descens. Amb un futbol ambiciós, de qualitat i en ocasions directe, els selvatans van aconseguir sumar la quarta victòria d’aquesta segona volta, de la qual només s’han jugat cinc partits (12 punts dels 15 possibles). Són tres punts que permeten agafar molt d’aire i afrontar els propers partits amb una altra mentalitat i, sobretot, amb la seguretat que aquest equip pot i sap com fer-ho. Per cert, la frase del principi és, com no, de Jaume Prado.

Diuen que si les coses funcionen, per què s’han de canviar? Sembla que això és el que pensa Edu Urdiales en les últimes jornades pel que fa a les seves alineacions. Si la setmana passada parlàvem sobre el fet que no havia introduït cap variació per primer vegada en dues temporades, dissabte només va fer dos canvis respecte l’onze titular que va guanyar a Peralada. Marc Ribas, que patia unes petites molèsties, va perdre la titularitat en favor d’Àngel Vadillo. A la porteria, Gianni va ser el titular a causa de la sanció per acumulació d’amonestacions de Jaume Prado, que va veure el partit des de la graderia i no va deixar, en cap moment, de donar ànims al seu company de porteria.

El Lloret va sortir amb molta força i amb una alta intensitat que, segurament, va sorprendre al Mollet. Fruit d’aquest alt ritme imposat pels homes d’Edu Urdiales, quan encara no s’havien jugat ni 5 minuts de joc, va arribar la primera gran ocasió pels locals. Va ser en un penal assenyalat per mans d’un dels defensors rivals. Riky va ser l’encarregat de llançar la pena màxima però el porter Adán va encertar la direcció del llançament. Tot i així, el Lloret no va abaixar el cap i es va avançar en el marcador passat el quart d’hora. L’1-0 va ser obra de Kutxo, que va resoldre a la perfecció davant el porter rival, creuant l’esfèrica al pal llarg. Les respostes del Mollet eren escasses tot i que en diverses accions Gianni va haver d’intervenir i ho va fer amb solvència. Els lloretencs van seguir dominant i mitjançant Ivi i Dani Cuerva van poder augmentar l’avantatge abans d’arribar al descans. En els darrers minuts de la primera meitat es va produir l’acció que marcaria la resta de l’encontre. En el minut 38, l’àrbitre va decidir expulsar Fortuny per un clar cop de colze sobre Ivi, quan lluitaven per endur-se la pilota. A la represa, i amb un home menys, el domini del Lloret encara va ser més gran i, amb els canvis, l’equip va buscar la sentencia amb més ambició. Kutxo, va poder fer un doblet, en quedar-se sol davant Adán però en aquesta ocasió, no hi va haver fortuna. El 2-0 de la tranquil·litat va arribar després d’una genialitat de Bader que, amb un potent xut des de la frontal, va tornar a donar la raó a Edu Urdiales del per què de la seva presència a la primera plantilla. Els darrers minuts van ser de tràmit i tot va acabar amb un Mollet molt moltes amb l’arbitratge, i amb un Lloret dedicant un triomf molt important a la seva afició.

Amb aquests tres punts, els d’Edu Urdiales es situen a la desena plaça amb 29 punts. La propera jornada, desplaçament al camp de l’UD San Lorenzo. Serà dissabte vinent, a partir de les 16.30h, a Sant Llorenç de Terrassa.

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas; Àngel, Cuenca (Batllosera, 77’), Riky (Bader, 55’); Ivi (Àlex Bertran, 81’), Kutxo (Pecci, 60’) i Dani Cuerva (Ribas, 46’)

UE Mollet: Adán, Padilla (Borrajo, 46’), Duran, Marc (Bauli, 59’), González, Alcántara (Torcal, 78’), Miguel (Silver, 56’), Quijada, Sánchez (Alberto, 64’), Fortuny i Guijarro

Gols: 1-0 Kutxo (18’) i 2-0 Bader (79’)

Àrbitre: Rhazli Bouchaib. T.G.: als locals Àngel, Riky, Pecci, Chema i Jordi Valls, i als visitants Padilla, Miguel, Quijada, Bauli i Alberto. T.V.: expulsat per vermella directa el jugador del Mollet, Fortuny (38’).

Incidències: Jornada 22 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Fotos: Portal 7)