dilluns, 27 de febrer del 2012

CF PERALADA 1 - 2 CF LLORET

Cuenca i tres punts vitals

Victòria del CF Lloret davant el CF Peralada per un marcador d’1-2, en el derbi gironí de la jornada 21 de la Primera Catalana. Dos gols d’Héctor Cuenca a la primera meitat van donar moltes opcions a l’equip. En el tram final, els locals només van aconseguir retallar distàncies amb un gol d’Antonio Gálvez.

No es podien permetre un entrebanc a Peralada. Una derrota davant un dels rivals més directes en la lluita per la permanència hagués posat les coses molt complicades i encara hagués ajustat més la classificació per la part baixa. Edu Urdiales era conscient i va trobar la solució correcta per sumar tres punts d’or i molt necessaris de cara a agafar aire i allunyar-se una mica més de la zona baixa de la classificació. En aquests moments, és el propi Peralada qui marca el descens, amb 22 punts. A 4, situat a l’onzè lloc, es troba el Lloret. No és una gran diferència però, tenint en compte que la propera jornada arriba el líder a Lloret de Mar, el Mollet, i que hi haurà un duel directe entre Guíxols i Peralada, aquests tres punts no són tres punts més, ni molt menys. A més, es tracta del tercer triomf com a visitants i marca un bon inici en aquesta segona volta, en la qual s’han guanyat 3 dels 4 partits jugats. Així, doncs, sembla que les coses comencen a posar-se de cara, tot i que encara queden molts partits per lluitar i poder mantenir aquesta categoria. El de diumenge va ser un partit especial per homes com Edu Urdiales o Jaume Prado, que van tornar a jugar al que, ara fa uns anys, va ser el seu camp habitual de joc.

Pel que fa a l’alineació, és un data que s’ha de marcar, ja que es tracta del primer cop que Edu Urdiales repeteix alineació. Jaume Prado a la porteria; defensa per Jordi Valls, Marc Soler, Chema Aguilera i Manel Pujadas; trivot al mig del camp amb Ivi Sebastián, Héctor Cuenca i Marc Ribas; i un atac format per Riky Serralunga, Dani Cuerva i el davanter del Lloret “B”, “Kutxo”, que ja sembla que serà un habitual de la primera plantilla. Aquests onze homes, que ahir diumenge van sortir d’inici a Peralada, són els mateixos jugadors titulars de la victòria a casa davant la Gramanet “B” de la passada jornada.

Millor impossible. L’encontre va començar amb un gol d’Héctor Cuenca, que va avançar als seus quan només s’havien jugat tres minuts. Tot es posava de cara en un terreny on hi havia la dificultat de la gespa natural, que no es trobava en massa bones condicions. Això, afegit al vent, va dificultar el joc en moltes fases de l’encontre, però el Lloret va saber aprofitar bé aquest darrer factor. Els lloretencs van saber controlar i administrar l’avantatge del marcador i van poder marxar al descans amb un 0-2 a favor. El segon gol dels selvatans va arribar, de nou, per mitjà d’Héctor Cuenca, que va culminar un contraatac i va superar per segona vegada el porter rival Buendia. A la represa, el Lloret no va deixar-se sorprendre i, amb tot un seguit de canvis per part d’Edu Urdiales, es va poder arribar al tram final amb certa tranquil·litat gràcies a l’avantatge de dos gols. En el minut 88, el Peralada va aconseguir retallar distàncies gràcies a Antonio Gálvez. Però el Lloret no estava per fer massa regals i va defensar amb les dents el resultat final d’1-2 per marxar cap a casa amb els tres punts.

Amb aquest triomf, el Lloret es situa onzè en la classificació amb 26 punts. La propera jornada, partit davant el líder de la categoria, l’UE Mollet. Serà dissabte vinent, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Peralada: Buendia, Gallart (Barry, 62’), García, Rojas (Martínez, 66’), Gálvez, Mateo, Taleb (Carbó, 79’), Pastor, Arimany (Bermúdez, 62’), González i Fernández

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas; Ivi, Cuenca (Àngel, 64’), Ribas (Batllosera, 85’); Riky (Pecci, 68’), Kutxo (Seco, 75’) i Dani Cuerva (Bader, 80’)

Gols: 0-1 Cuenca (3’), 0-2 Cuenca (34’) i 1-2 Gálvez (88’)

Àrbitre: Galera Serrano. T.G.: al local Pastor i als visitants Cuenca, Prado, Riky, Kutxo, Jordi Valls i Ribas. T.V.: Cap.

Incidències: Jornada 21 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Peralada).